MITROVIĆ ĆE IGRATI I BEZ NOGE I GLAVE! Piksi NEMA dilemu o nastupanju napadača za SRBIJU!

Autor:

Sport

01.04.2024

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po ovom, ne treba da brinemo.

MITROVIĆ ĆE IGRATI I BEZ NOGE I GLAVE! Piksi NEMA dilemu o nastupanju napadača za SRBIJU!

Foto: Starsport

Piksi i Mitrović

Slutilo je na još jedno veče Aleksandra Mitrovića kada je postigao dva gola za pola sata igre protiv Al Šababa, ali je samo nekoliko minuta kasnije usledio neočekivani preokret. Kada se pojavio snimak centarfora Al Hilala kako biva izveden iz igre sa grimasom na licu, mnoge je zabrinulo koliki može biti stepen povrede srpskog golgetera i koliko će to uticati pre svega na reprezentaciju Srbije.

Leto, a sa njim i Evropsko prvenstvo stiže za svega dva i po meseca, te se ovdašnja javnost ozbiljno zabrinula kada su osvanule vesti da bi, u najgorem scenariju, Mitrović mogao da odsustvuje tri do četiri meseca.

Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom - preneo je portal "Al-Ain", a ubrzo se oglasio i Dika Stojanović koji je rekao da će centarfor danas biti podvrgnut snimanju i da će se tada više znati.

Republika

Foto: fss.rs

Piksi i Mitrović

Ipak, ako je sudeći po izjavi koju je selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković dao pre početka Mundijala 2022. u Kataru, ne moramo uopšte da se brinemo oko Mitrovog nastupa na EURO.

- Mitrović će ići na Mundijal i bez noge, možemo i glavu da mu skratimo, opet ćemo ga voditi. Što da ne budemo i prva reprezentacija koja će igrati sa igračem sa jednom nogom? - rekao je tada Piksi.

Da li će srpski centarfor uspeti da se vrati do početka kontinentalne smotre ostaje nam da sačekamo da čujemo, ali je sigurno da bismo bez njegove pomoći bili mnogo slabiji tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading