ARAPI OTKRILI: PRVE PROCENE UŽASNE! Mitrovićeva pauza može biti OGROMNA! Dika rekao KADA će SVE biti poznato!

Autor:

Sport

31.03.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za selektora.

ARAPI OTKRILI: PRVE PROCENE UŽASNE! Mitrovićeva pauza može biti OGROMNA! Dika rekao KADA će SVE biti poznato!

Foto: Starsport

Kada se pojavio snimak Aleksandra Mitrovića kako biva izvenden iz ige, mnoge je zabrinulo koliki može biti stepen povrede srpskog golgetera. Sada su stigle prve procene koliko bi Mitrović mogao da presedi, a najgori slučaj će veoma zabrinuti Dragana Stojkovića Piksija. 

- Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom - prenosi portal "Al-Ain". 

 

 

Ovakve tvrdnje u prevodu znače da bi naš najbolji napadač mogao da presedi Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ubrzo se oglasio Dika Stojanović, koji je za Informer otkrio kada je planirano snimanje, ta i kada će srpska javnost imati više informacija. 

- Aleksandar sutra ide na snimanje, pa ćemo tad znati više. Svi bismo voleli da nije ništa ozbiljno, sad ne možemo ništa da kažemo. Sve što znamo je da je u pitanje zadnja loža, a koji je stepen povrede, znaćemo sutra - naglasio je Stojanović. 

 

 

Podsećamo, Aleksandar Mitrović povredio se na utakmici Al Hilala i Al Šababa, a snimak po završetku meča dodatno nas je uznemirio.

Mitrović je postigao dva gola pre nego što je morao da napusti igru zbog povrede, Al Hilal je slavio sa 4:3, ali je izvesno da reprezentativca naše zemlje čeka pauza.

Rekorder po broju golova za nacionalni tim Srbije (57) igra u fantastičnoj formi u dresu Al Hilala. Ove sezone je u svim takmičenjima postigao 33 gola na 36 utakmica i najzaslužniji je što njegova ekipa drži ubedljivo prvo mesto u tamošnjem prvenstvu.

Ukoliko nam ovakav napadač bude falio na Evropskom šampionatu, zaista je dobro pitanje koliki će biti dometi reprezentacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading