MITROVIĆ ZABIO DVA GOLA ZA POLA SATA, PA NAS PRESTRAŠIO: Srbin morao van terena zbog povrede!

Autor:

Sport

30.03.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije čudo što važi za ikonu među tamošnjim navijačima.

MITROVIĆ ZABIO DVA GOLA ZA POLA SATA, PA NAS PRESTRAŠIO: Srbin morao van terena zbog povrede!

Foto: Al Hilal

Aleksandar Mitrović ponovo ključni igrač Al Hilala

Uzbudljiva utakmica između Al Hilala i Al Šababa privukla je pažnju navijača širom Saudijske Arabije. U 25. kolu šampionata, fudbaleri Al Hilala imaju nimalo lak zadatak protiv Al Šababa, ali za sada uspevaju da kontrolišu dešavanja na terenu zahvaljujući kome drugom nego - Aleksandru Mitroviću.

Brzi gol domaćih

Već u trećem minutu utakmice usledio je šok za Al Hilal, domaći tim je uspeo da postigne gol, što je iznenadilo sve gledaoce, podiglo atmosferu na stadionu i stavilo pritisak na gostujući tim.

Jedanaesterac za Al Hilal

Nakon toga, usledio je trenutak koji je malo utišao tribine - u 18. minutu sudija je dosudio jedanaesterac za Al Hilal. Odgovornost je, naravno, preuzeo Aleksandar Mitrović, koji jeste promašio penal za reprezentaciju protiv Kipra, ali retko kad odatle greši. Sa sigurnošću koja je obeležila njegovu karijeru, Mitrović je izveo udarac sa bele tačke i poslao golmana u jednu, a loptu u drugu stranu, postižući tako drugi gol za svoj tim.


Ni to nije dovoljno

Ipak, nije se tu zaustavio centarfor, već je ponovo pogodio i u 27. minutu i tako potvrdio potpuni preokret gostiju pre poluvremena.

Nakon gužve u kaznenom prostoru, lopra je došla pred srpskog fudbalera, koji je bio sam pred golom i sa lakoćom poslao loptu u mrežu.

Nažalost, slavlje je prekinula neočekivana povreda Mitra zbog koje je bio prinuđen da napusti teren samo četiri minuta nakon toga...

Nadamo se da nije ništa ozbiljno, jer u ovom momentu zaista ne bi valjalo da bude.

Mitrović je sada na učinku od 22 postignuta gola, samo jedan manje od Kristijana Ronalda, koji predvodi listu strelaca sa jednim pogotkom više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading