POGLEDAJTE PENAL KOJI JE SVIRAN ZVEZDI PROTIV JAVORA: Da li je ispravno dosuđen?

Autor:

Sport

30.03.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli vode 2:0 na poluvremenu.

POGLEDAJTE PENAL KOJI JE SVIRAN ZVEZDI PROTIV JAVORA: Da li je ispravno dosuđen?

Foto: Starsport

Crvena zvezda trenutno igra meč 27. kola Superlige Srbije protiv Javora. Izuzetno mirno teklo je prvo poluvreme u Ivanjici sve do 36. minuta kada je viđena prva sporna situacija na duelu. 

Naime, nakon intervencije sa VAR sobom posle duela Šljivića i Ilića, sudija Nikolić je otišao da gleda snimak i doneo odluku da pokaže na belu tačku jer je smatrao da je Milan Ilić igrao rukom.

Da li je ispravno dosuđen penal - šta vi mislite?

Manojlović je potom umalo zaustavio udarac Kange, ali mu je lopta zamalo skliznula sa ruke.

Samo nekoliko minuta kasnije duplirao je prednost Hvang na dodavanje Ivanića i time potpuno slomio odličan otpor koji su Ivanjičani do tad pružali.

Podsetimo, crveno-beli se nalaze u strašnoj formi. Od večitog derbija, i remija na Marakani, dočekali su dva kiksa najvećeg rivala Partizana, a za sebe uzeli šest zlata vrednih bodova. Ubedljivi trijumf protiv Radničkog iz Kragujevca (5:0), te nešto veći napor protiv imenjaka iz Niša (2:0), povratili su sigurnost a ujedno i laskavi vrh tabele. 

Poslednji put, Javor je otkinuo bodove Zvezdi u sezoni 2019/20, kada su dva puta Ivanjičani remizirali sa šampionom Srbije. 

Ipak, sudeći po formi, te dostupnosti većine standardnih prvotimaca, ne postoji nijedan razlog da klub iz Ljutice Bogdana ne nastavi seriju kvalitetnih rezultata i domogne se prednosti domaćeg terena u večitom derbiju plej-of faze. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading