PALA SA ROLERA PA ZADOBILA POVREDE GLAVE: Drama na novosadskom keju, devojka prevezena!

Autor:

Hronika

30.03.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je preduzela sve neophodne korake kako bi pružila odgovarajuću negu i lečenje povređenoj osobi.

PALA SA ROLERA PA ZADOBILA POVREDE GLAVE: Drama na novosadskom keju, devojka prevezena!

Foto: shutterstock

Na popularnom novosadskom Keju žrtava racije, dogodio se incident kada je devojka izgubila ravnotežu, pala sa rolera i povredila se. 

Hitna pomoć pružila brzu intervenciju

Hitna pomoć je brzo reagovala na poziv za pomoć i stigla na lice mesta. Nakon što su pružili neophodnu prvu pomoć, ekipa Hitne pomoći je profesionalno i pažljivo prevezla povređenu osobu u medicinsku ustanovu radi daljeg lečenja i dijagnostike povreda.

Povrede ruke i glave

Prema nezvaničnim informacijama, mlada ženska osoba je zadobila povrede ruke i glave usled pada sa rolera. Još uvek nije poznat tačan stepen povreda, ali Hitna pomoć je preduzela sve neophodne korake kako bi pružila odgovarajuću negu i lečenje povređenoj osobi.

Vožnja rolera i bicikla može biti sjajan način da ostanete aktivni i uživate u vremenu provedenom napolju. Međutim, važno je biti svestan potencijalnih povreda i preduzeti odgovarajuće mere opreza kako biste se zaštitili.

Korišćenje zaštitne opreme

Kada se upuštate u vožnju rolera ili bicikla, ključno je nositi odgovarajuću zaštitnu opremu. To uključuje kacigu, štitnike za kolena, laktove i ručne zglobove. Kaciga je posebno važna jer može zaštititi glavu od ozbiljnih povreda u slučaju pada ili sudara.

Održavanje opreza na putu

Prilikom vožnje rolera ili bicikla, važno je biti svestan svog okruženja i održavati oprez. Držite se udaljenosti od vozila i budite pažljivi prilikom prelaska ulice. Takođe, vodite računa o neravninama na putu, poput rupa ili neravnih površina, kako biste izbegli moguće padove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading