UČESNICA ELITE KRIJE ŽESTOK SNIMAK ZA ODRASLE! Pukla bruka, njen dečko odlučio sve da pokaže bez CENZURE!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite krije mračnu prošlost, njen dečko odlučio da je raskrinka tokom svađe.

UČESNICA ELITE KRIJE ŽESTOK SNIMAK ZA ODRASLE! Pukla bruka, njen dečko odlučio sve da pokaže bez CENZURE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Posle nekoliko dana spekulacija o njihovom odnosu, konačno je potvrđeno - Milica Veličković i Bora Terzić Terza više nisu u vezi. Nakon raskida, Bora je već pronašao utehu u naručju Tamare TikTok, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti, međutim, kasnije je sam izjavio da mu je bila samo prolazna avantura i da ju je iskoristio.

Terza je javno uputio pretnje Milici, ističući da će izneti sve tajne i informacije koje zna, uključujući eksplicitne snimke i potencijalno skandalozne detalje o njenom priatnom životu. Ova situacija dodatno podgreva interesovanje javnosti za njihov odnos.

Milica je stajala pri tome da nakon izvinjenja koje je uputila Boričinoj porodici za Novu godinu, više nikoga nije vređala. Međutim, pitanje je da li će se njih dvoje pomiriti, s obzirom na njihovu burnu prošlost i već viđene raskide i pomirenja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza

 

- Ako se ne izvini mojima, sve ću izneti, a znam mnogo. Sve znam, i da ima eksplicitne snimke, i da je bila sa likom koji može otac da joj bude... Ima tu još mnogo toga, ali polako... To ćemo kada izađem. Majko sveta, šta sam ja sebi dozvolio i s kim sam bio, sramota - izjavio je Bora, a Milica je ostala pri svome da nakon izvinjenja koje je uputila njegovima za Novu godinu, više nikoga nije vređala.

Ovaj njihov sukob bio je poprilično žestok, a mnogi ukućani su Terzi skrenuli pažnju na ponašanje, s obzirom da je veoma agresivan i lako ga je isprovocirati, a Milica nije spremna da ukoči prilikom svađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading