OBEZBEĐENJE IZNENADA OPKOLILO BELU KUĆU: Hitno prekinut program, ukućani izjurili iz emisije!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite su izazvali neviđeni haos tokom emisije, zbog kog je reagovalo obezbeđenje.

OBEZBEĐENJE IZNENADA OPKOLILO BELU KUĆU: Hitno prekinut program, ukućani izjurili iz emisije!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Današnji dnevni termin bio je rezervisan za nastavak emisije "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću kako bi zajedno sa učesnicima pogledao snimke ogovaranja i spletki koje do sada nisu videli. Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju gledalaca, posebno zbog sukoba između Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, koji su se međusobno vređali na osnovu fizičkog izgleda.

Međutim, u međuvremenu je došlo do haosa Marka Janjuševića Janjuša i Borislava Terzića Terze, zbog kog je moralo da reaguje i obezbeđenje:

 

- Mene je on vređao da mi je ispala bradavica, ja sam njemu rekla da mu je ispala gu*ica -rekla je Teodora.

- Mene je ona pecnula za to pa sam samo ja njoj uzvratio, ništa sad toliko strašno -rekao je Bebica.

- Šta ti nju sad imaš da vređaš i da joj govoriš te reči, kao da si ti nešto bolji, ovako se ne ponaša prema jednoj devojci - rekao je Janjuš Terzi.

- Ma, hajde druže šta se ti mešaš sad ne razumem, nemaš sad potrebu ovde da je braniš -rekao je Terza.

- Ne razumem zašto sad jedini Janjuš brani Milicu i vređa Terzu, kao da on nju nikad nije odbranio do sad - rekao je Ivan.

- Ispada kao da ti sad oćeš da se svađaš sa nama, šta hoćeš sad i ti, Ivane, nema potrebe da nas vređaš - rekao je Janjuš.

Oni su napustili program, pa svađu nastavili u dvorištu, a obezbeđenje ih je pratilo u stopu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
hehe

29.03.2024 21:44

Znate li zasto je Janjus napao Terzu? Nije zato sto Terza vredja svoju bivsu devojku Milicu jer i Janjus vredja svoju devojku Aneli jos gore nego zato sto je Terza rekao da je Maja raketa i granata i da bi sve dao da bude sa njom. Eto zato, ako niste propratili Janjusevu manipulaciju jadnom Aneli zarad plasmana i pobede kojoj se Janjus otvoreno nada, volim da znate.

ali

29.03.2024 21:50

Janjus nekome da kaze da se tako ne postupa prema devojci a nema sta nije rekao Aneli vise puta. Odron. Najodvratniji karakter ikada najljigaviji najpodmukliji i najmanipulativniji. Nada se pobedi malo na suze malo na ,,ljubav,, kopira Cara u svemu lezi na krevetu izvaljen naocare ustaje onako kao Car sav vazan, vredja Aneli pa se onda miri, malo sa Majom lepo pa mu Aneli ne valja pa onda pomirenje pa opet Maji ceznja i tako sve prekopirao Careve fore sa Alex i Majom u Zadruzi 6