BIVŠA ZADRUGARKA IMALA INTIMNE ODNOSE SA ROĐENIM BRATOM: Pripremite kesu za povraćanje, ovi detalji će vam ZGADITI život!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Pitam za druga" je nastao skandal, kada je bračni par izneo skandalozne detalje, koje su godinama skrivali od javnosti.

BIVŠA ZADRUGARKA IMALA INTIMNE ODNOSE SA ROĐENIM BRATOM: Pripremite kesu za povraćanje, ovi detalji će vam ZGADITI život!

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Marko Kocić i Divna Milanović, poznatiji kao Divna i Marko DNK, koji su se povukli iz javne scene, nedavno su gostovali u emisiji "Pitam za druga", gde su se suočili sa turbulentnom prošlošću. Tokom emisije, došlo je do dramatičnog obrta kada su otkrivene šokantne tajne iz njihovog privatnog života.

Marko je u besu potvrdio da je imao odnose sa Divninom rođenom sestrom Milicom, dok je Divna optužena da je imala intimne odnose sa svojim rođenim bratom. Ova dramatična situacija izazvala je žestoku svađu između njih dvoje, razotkrivajući mračne tajne koje su godinama skrivali od javnosti.

Republika

Foto: RTV Pink

Divna i Marko DNK

 

– Uništio si život mojoj sestri! Hajde reci! Pričaj sve! – vikala je Divna.

– Imam sve dokaze i snimke kako jašeš svog rođenog brata! Marš u p*čku materinu! – vikao je Marko.

– A šta je kao gore, moj brat ili sestra koja je tu svaki dan! – vrištala je Divna na Marka tokom emisije.

Divna je odrasla u složenoj porodičnoj situaciji, sa dve rođene sestre i tri polubrata. Jedan od njenih polubraće javno je otkrio da su Divna i jedna od njenih sestara rođene sa problemom kičme, navodeći nedostatak određenog vitamina kao uzrok. Ovo je bio jedan od glavnih razloga za Divnino učešće u rijalitiju - prikupljanje novca za uklanjanje grbe koju ima od rođenja.

U jednom trenutku, Divna se rasplakala i otkrila javnosti da ju je otac navodno zanemarivao, te da je krivac za njen fizički nedostatak. Takođe, Marko i Divna su podelili informaciju o svojoj deci, koja su navodno bila privremeno smeštena u hraniteljskoj porodici, ali su planirali da se vrate kući u julu mesecu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading