"Asmin je svakodnevno pod opijatima, laže da nije bio NASILAN prema Aneli": Sita bivšem zetu ZAPUŠILA USTA, pa ovo otkrila o NJIHOVOM DETETU!

Autor:

Zadruga

12.05.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelina sestra ponovo se oglasila kako bi odbrusila Durdžiću na njegove optužbe.

"Asmin je svakodnevno pod opijatima, laže da nije bio NASILAN prema Aneli": Sita bivšem zetu ZAPUŠILA USTA, pa ovo otkrila o NJIHOVOM DETETU!

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

O gostovanju Asmina Durdžića na TV PINK, prilikom kog je bivši partner učesnice "Elite" Aneli Ahmić rekapitulirao svoj odnos sa njom, ne prestaje da se priča ni danima nakon toga. Pošto je u izlaganju svoje strane priče, od njihovog upoznavanja, preko, navodno, neplanirane trudnoće, pa sve do Ahmićkinih optužbi da je bio nasilan prema njoj, na koje se takođe osvrnuo, demantujući ih, pomenuo i njenu porodicu, ponovo se oglasila Anelina sestra Sita Ahmić.

Republika

Foto: Instagram.com

Sita Ahmić negira sve Asminove navode o Aneli i njenoj porodici

Ona je prvo negirala bilo kakvu mogućnost da je zajedno sa majkom Jasnom pokrala sestru koja se trenutno nalazi u rijalitiju.

- Suludo. Taj čovek povećava od 30.000 smo došli na 100.000, a u životu nije video cifru, nema ništa osim kada prevari nekoga. Videli smo i taj pink Porše što je kupio i vilu, takođe!. Ljudi moji, samo se provaljuje i iz dana u dan dokazuje da je kompleksaš, te sakriva svoju seksualnu opredeljenost iza maske velikog šmekera. Čuli smo u emisiji i da Janjuš nije njegov tip, jer on ima drugačiji tip muškarca očito. Pametnom dosta - rekla je Sita, pa se osvrnula na Asminove tvrdnje da nije želeo dete sa njenom sestrom:

- Neka se odluči je l' mu podvalila dete, da li je ciljano ulovila milionera (njega) ili pak, nije htela dete?! Vidite koliko raznih izjava na istu temu daje, menja stalno, bilo je u početku da ga je lovila na dete.

Takođe, Sita je naglasila da su Aneli i Asmin svojevremeno i ozvaničili svoju vezu:

- Bili su u braku. Može da maže, laže, ucenuje hodže, povlači veze, ali džaba mu, Bog sve vidi.

Republika

Foto: facebook/instagram/pink printscreen

Sita Ahmić tvdi da je njen bivši zet bio nasilan prema Aneli

Za kraj je podsetila na porodično nasilje koje on sada, navodno, pokušava da zataška, pošto javno tvrdi da nikada nije bio nasilan prema Aneli, odnosno, da je nije tukao u trudnoći, već da je ona njemu razbila glavu flašom, jer joj nije dao da koristi narkotike. 

- Nasilan je bio i to uopšte nije upitno. On je neko ko je svakodnevno pod tim opijatima i ko ne funkcioniše drugačije. Ne radi, ne bavi se ničim osim prevarama, jer da se bavi biznisom ne bi sigurno 24/7 mlatio laži po statusima. Videli smo njegovu hrabrost, kada je trebao da se suoči s Aneli, pametnom dosta. Ja sam spremna u svakom trenutku da odem na poligraf, a on nije ni na suočavanje - zaključila je Sita.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading