SPREMNA ZA SUOČAVANJE NA SUDU SA ĆERKOM: Hitna reakcija majke Anđele Šparavalo, predali i njen PASOŠ!

Autor:

Zadruga

12.05.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Šparavalo šokirana ponašanjem svoje ćerke!

SPREMNA ZA SUOČAVANJE NA SUDU SA ĆERKOM: Hitna reakcija majke Anđele Šparavalo, predali i njen PASOŠ!

Foto: TV Pink/printscreen, www.profimedia.rs, ST/Dragan Kadić

Takmičarka "Elite" Anđela Šparavalo ponovo je udarila na svoje roditelje i to sinoć u emisiji "Nominacije". Nju su nominovali cimeri, a onda je ona otkrila da je sa 15 godina doživela nešto strašno, te navela da joj je porodica tada okrenula leđa.

- Moram samo da kažem da sam samo posmatrala ljude koji su me izglasali po tome što su u obzir uzeli moj odnos sa porodicom i Bojanom. Samo ja znam šta mi se desilo s petnaest godina, niko nije bio tu za mene - kazala je Anđela.

- Da li su tvoji roditelji bili tu, kad ti se već to dešavalo? - upitala je Ivana.

- Ne, niko nije bio. Ja sam komentarisala s majkom pre nekoliko godina istopolne odnose, prilikom čega je ona rekla kako oni nikada ne bi podržali, ali da me se ne bi odrekli. Nisu mi jasne stvari koje rade. Ja nekada želim da zaplačem, ali nemam snage ni za to. Bude mi jako teško da zaplačem - kazala je Anđela.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela i Bojana najavile tužbu Anđelinoj mami

Sada se oglasila i Anđelina majka Aleksandra, koja je rekla da bi volela da sazna šta je to njena ćerka doživela, kao i da je to jedna u niozu stvari koju je izmislila, ne bi li se dodatno priklonila Bojani Pavlović i vezala je za sebe. Inače, Bojana je najavila tužbu Anđelinoj mami zajedno sa njom.

- Slobodno neka nas tuži, samo bismo voleli da otkrijemo šta je u pitanju. Mi smo predali pasoš, više nemamo šta da pričamo. Neka nas tuži slobodno, kada neko nema osećaja za roditelje, nema više šta da se priča - rekla je Aleksandra Šparavalo za "Pink.rs".

Republika

Foto: printscreen/ RTV Pink

Oglasila se Aleksandra Šparavalo, Anđelina majka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading