NAPADNUTA SANDRA REŠIĆ: Obezbeđenje hitno reagovalo, nepoznati momak je MALTRETIRAO I PSOVAO!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka podelila strašne detalje!

NAPADNUTA SANDRA REŠIĆ: Obezbeđenje hitno reagovalo, nepoznati momak je MALTRETIRAO I PSOVAO!

Foto: Instagram.com printscreen,Shutterstock

Pevačica Sandra Rešić nedavno je doživela neprijatan incident tokom svog nastupa u inostranstvu. Ona je istakla da se sve odigralo nakon završetka njenog nastupa, kada je grupa mladića želela da se fotografiše sa njom.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Sandra Rešić

Sandra je opisala kako su mladići, delujući kao "normalci", želeli da se slikaju sa njom. Međutim, nakon što je pristala da se fotografiše sa njima, jedan od mladića je bio upadljivo alkoholisano stanju. 

- Tu je dečko neki bio cele večeri sa društvom. Izgledali su kao normalci, što bi se reklo. Međutim, verovatno su kako je veče teklo jako puno popili. Ja sam završila svoj nastup, oni su hteli da se slikaju sa mnom. Ja sam se prvo islikala tu, jedan red, drugi red, treći red. Onda su ti momci došli do mene i hteli i oni da se slikaju. I ja sad onako sa bine koja je jako malo podignuta, nije onako visoka slikam se sa njim, a on kaže hajde još jednom pošto nije dobro.

Tada je primetila da je momak u alkoholisanom stanju:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sandra Rešić

- Ja vidim već da je teturao jezikom i da mu nije dobro, a obezbeđenje stoji sa obe strane. I on me uhvati za zadnjicu, onako baš baš. Počne tako da me maltretira, maltene je krenuo na mene. Međutim, ja ga odgurnem onako svom snagom i on se tu isteturao nešto. Obezbeđenje je skočilo od njega. Nazivao me je pogrdnim imenima i rekao mi da sam ovakva i da sam onakva. I da sam K i da sam D i da sam sve i svašta. Na kraju ga je obezbeđenje iznelo napolje - poručila je za Kurir. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading