TAKI NEMA MILOSTI, PONIŽAVA KAO NIKAD: Nakon sinoćne DRAME Maje i Stanislava RAZVEZAO JEZIK, ovako SUROV nikad nije bio!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković žestoko udario na Uroša Rajačića zbog optužbi da ga Maja stalno gleda!

TAKI NEMA MILOSTI, PONIŽAVA KAO NIKAD: Nakon sinoćne DRAME Maje i Stanislava RAZVEZAO JEZIK, ovako SUROV nikad nije bio!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u rijalitiju "Elita" došlo do ozbiljne tenzije kad je emitovan snimak na kom Uroš Rajačić govori kako ga Maja Marinković non stop gleda, i to dok sedi pored dsvog dečka Stanilsava Krofaka. On je uveren da Stanislav nije tip muškarca koji Maja preferira i da je sa njim u ljubavnom odnosu samo zbog rijalitija, a da je njegov karakter nešto što ona zapravo voli. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Rajačić

Nakon haosa koji je nastao oglasio se i Majin otac, Taki Marinković, koji nije ni najmanje štedeo Rajačića i zbog optužbi koje je izneo na račun njegove mezimice izneo je silne prozivke. 

- Ko je taj? Ja sam mislio da je on ispao iz rijalitija. To je čista glupost, ona da je htela ona bi od prvog dana bila sa njim. Nije on njena interesna sfera, mnogo se mali napržio na rijaliti. Svi bi Maju Marinković. On misli da je neki frajer, pa ga gleda Maja. Baš će on da je zavede, sa čim, sa poljoprivrednim đubrivom. Malo mu daju svi gasa i lože ga - prokomentarisao je za Pink.rs Taki Marinković.

Republika

Foto: Republika

Taki Marinković

Inače, Marinković je sinoć javno prozvao Panterinu bivši suprugu, putem Instagram profila svoje ćerke, ali je zbog grubih reči očigledno brzo zažalio, pa je taj stori i obrisao. 

- Niko nije gledao rijaliti, a svi su gledali. Ovo vam je bivša žena od Stanislava izgleda svima smeta Maja rak rana. Sad mi je jasno ko onu malu gasira da piše onakve čestitke i tako dalje. Svi igraju rijaliti Maki, drži se i samo jako sama si najjače - napisao je Taki uz snimak koji je podelio. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pero

10.05.2024 19:22

ovaj nema svoj život svakodnevno se oglašava