KAO DA JE PREDOSETIO SUOČAVANJE SA ASMINOM: Janjuš razvezao dušu o RASKIDU sa Aneli!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušević smatra da je konačno stavio tačku na odnos sa Ahmićevom!

KAO DA JE PREDOSETIO SUOČAVANJE SA ASMINOM: Janjuš razvezao dušu o RASKIDU sa Aneli!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš nedavno je ponovo raskinuo sa Aneli Ahmić. Ovo je ko zna koji put da je došlo do kraha veze, a Janjuš je sinoć otvorio dušu voditelju Darku Tanasijeviću u Šiša baru.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš otvorio dušu Darku

- Kako si? - upitao je Darko.

- Onako, okej - kazao je Janjuš.

- Ja ne mogu da poverujem u to. Kako si okej, a nisi sa ženom koju voliš? - upitao je Darko.

- Lepo, Darko. Ja sam rekao kako se osećam, najiskrenije - kazao je Janjuš.

- Govoriš da bi išao na tri dana sa Aneli na Rajsko ostvo, a nakon toga kažeš da znaš da vaš odnos neće uspeti - kazao je Janjuš.

- Darko, to je isto kao kad su ljudi bolesni teško, ali se bore do kraja, uprkos prognozama. Mislim da za naš odnos nema leka, najiskrenije - kazao je Janjuš.

- Aneli je rekla da je umorna od dokazivanja ljubavi prema tebi - kazao je Darko.

- Mislim da ona ima pravo da radi i govori šta hoće. Sada je definitivno kraj - kazao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš smatra da je došao konačan kraj sa Aneli

Pre toga je i Aneli govorila o ovom raskidu, a Janjuša je ocrnila. Inače, Aneli će se večeras suočiti sa Asminom Durdžićem.

- Što se tiče petka, on je došao kod Đedovića da priča sa mnom i da spustimo lopu, ima prenose u glavi, sat vremena misli jedno, pa onda drugo. Po dolasku Zole se on promenio na gore, rekao je da ne želi da spusti loptu, on je hteo da spusti loptu i da razgovaramo. Ja znam kad on spušta loptu a kad ne, Miljana mi spominje da ćemo saznati istinu o Asminu. Uhvatila sam Zolu i Janjuša da ćaskaju sinoć, znam tačno šta pričaju, da li Asmin ima pare - rekla je Aneli.

- Njega zanima da li sam i ja doprinosila u finansijama, njega brine da li sam bila sa prethodnim partnerima iz koristi. Rekao je da veruje Asminu i ja ne znam koji je cilj Asminov da rasturi mene i Janjuša. On ima svoju devojku i sretan je sa njom, koji mu je onda cilj? Da budem čitav život sama, zanima me Janjuš koji ne veruje u moju ljubav, boji se gde ćemo živeti, čovek nije stambeno obezbeđen, meni nije problem da živim kao podstanar. Nikad se ne zna, možda ću ja živeti i sa Norom sama. On je nesiguran i neostvaren muškarac. On meni kaže: "Vozila si se u skupim kolima", pa šta treba, da idem sa drugim kolima, a ne u suprugova? Bilo je situacije da nisam htela da uđem u ta kola jer je mogao bolje da uloži. Mi smo ušli u praznu kuću u Lincu, umesto da uložimo u kuhinju, on ulaže u lambordžini - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading