''IMALI SMO TOKSIČAN ODNOS''... Ša posle četiri godine progovorio o NAJGOROJ VEZI! Ona će poludeti kad čuje (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.05.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper priznao da preuveličava ljubavne priče i da ga skupo koštalo što sve uvija u mašnicu.

''IMALI SMO TOKSIČAN ODNOS''... Ša posle četiri godine progovorio o NAJGOROJ VEZI! Ona će poludeti kad čuje (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Veliki Šef je učesnike "Elite" stavio pred zanimljiv izazov da govore o vezama i kompromisima na koje su spremni kako bi im ljubavni odnosi napredovali. 

Među onima koji su se usudili da govore o svojim prethodnim vezama je i reper Nenad Aleksić Ša, koji je već žrtvovao brakove koje je imao napolju zbog rijaliti romansi.

Republika

Foto: E stock

Nenad Aleksić Ša ludo je voleo Taru Simov

Iako je bio ludo zaljubljen u Taru Simov, sada je se javno odriče. Naime, on je umesto da priča o kompromisima u vezama, priznao da je sa njom imao najtoksičniji odnos.

- Ništa u životu nije idealno, pa ni veze ni brakovi. Ja volim malo da preuveličam i da stavim mašnicu, ništa u životu nije idealno, ali se trudiš da bude što lepše i bolje - rekao je Ša, pa priznao da li je bio u toksičnoj vezi:

- Pa, da, gledali ste, to je bilo ono pre četiri godine!

Poznato je da se Ša upravo zbog Tare razveo od supruge Ivane, sa kojom je delovalo da, do ulaska u rijaliti, ima idealan brak.

Sa Simovljevom je sve vreme pred kamerama imao turbulentan odnos, koji je pokušao da održi i po izlasku u spoljašnji svet, međutim, tek tada je usledio haos. Ona je kasnije rodila dete Danilu Raičeviću, sa kojim je živela nevenčano do nedavno kada su u javnost dospele jezive slike nasilja, oko kog se još uvek nije slegla prašina.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović tvrdi da ima idealnu vezu sa Anđelom, dok je sa svima ostalim bila u toksičnoj vezi

Pored Ša o toksičnim odnosima progovorila je i Anita Stanojlović, tvrdeći da i idealne veze postoje, te da su ona i Anđelo u jednoj takvoj, a onda se osvrnula na oca svog deteta:

- Sa Aleksejevim ocem sam bila u toksičnoj vezi, ne možeš suknjicu, merio mi je koliko mi treba vremena do njega, telefoni, šifre. Bila mi je i veza sa Matorom toksična. Ljubomora, proveravanje, ja sam to njoj isto radila, ali i ona meni - rekla je Anita.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

22.05.2024 19:53

Šašavi Ša je toksičan pa su i njegove veze toksične.