NAJJAČI UDARAC ZA ŠA, REPER DOŽIVEO EMOTIVNI SLOM: Izneta gnusna informacija uživo u emisiji!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je otkrio koja ga je informacija totalno slomila, ovo svojoj cimerki neće zaboraviti nikada.

NAJJAČI UDARAC ZA ŠA, REPER DOŽIVEO EMOTIVNI SLOM: Izneta gnusna informacija uživo u emisiji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sinoć su imali svađu zbog nominacija, jer je pevačica odlučila da u izolaciju pošalje Nenada Macanovića Bebicu, iako je Miljana Kulić  najstrašnije vređala njih i njihovu vezu, pa je reperu bilo logično da u nedeljni duel pošalje Kulićevu, sa kojom svakodnevno "ratuje".

Dok je Miona odlučila da sačuva Miljanu, Ša se suprotstavio Kulićevoj, pa stavio sve karte na sto i poručio da joj nikada neće oprostiti ono što mu svakodnevno radi u Eliti, iako joj je preko kritika iz prethodnih sezona prešao:

 

- Ja neću spuštati loptu. Miljana je neko ko je lažov, manipulator, neko ko sve najgore ljudske osobine, neko ko izgovara najstrašnije i najodvratnije u svađi, pa se onda udidi i umili se. Naravno da dopire do lako maniplativnih osoba, postoje one koje nisu takve i koje će da kalkulišu sa njom, iz nekog straha. Možda postoji osoba koja je iskreno gotivi i ceni. Neću da grešim dušu, ima jednu jedinu dobru crtu, nije sebična. Ali, sve to izađe na nos, naplati duplo kroz postupke. Ja nju znam 12 godina unazad. Ona je napolju sušta suprotnost od ovoga ovde. Ovo ovde mi je jezivo, neko koga nikada prvi nisam uvredio i napao. Njeno iznošenje mišljenje je najniže, ide onako da te uvredi. Ja nisam neko se šlihta nekome, ja se stvarno samo Boga plašim, nisam neko ko želi da kalkuliše sa ovakvom osobom, nego sam neko ko pronađe zbog čega će da oprosti. Nikada joj neću ništa oprostiti. Svako može da mi se obrati za nešto da mu dam, ali mi se ne sviđa što me vređa na najgnusniji način. Odjednom je promenila ploču. Kada se neko plaši istine, on nabije čepiće u uši. Jednom mi je rekla: "Ja bar imam dete", aludirala je na to da ja nemam dete. To uvredi najstrašnije, a na sve to, uvreda je isto: "Želim ti da jednog dana imaš sina". Miona je rekla malo pre da nije čula da me je ona vređala, ona me vređa konstantno. Ona živi u rijalitiju pola svog života. Što se tiče tih mesta i procenata, to je njoj opsesija...Džabe meni plakanje posle i izvinjavanje, kada ona ono što misli, nema to nešto dobro. Jako, jako loša i podla osoba - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading