MIONA I ŠA IZNENADA NAPUSTILI EMISIJU, HITAN PREKID PROGRAMA: Reper zahteva od Jovanovićeve da OVO saopšti za crnim stolom!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša je dobio napad histerije zbog Mioninog izlaganja za crnim stolom, pa smesta napustio emisiju.

MIONA I ŠA IZNENADA NAPUSTILI EMISIJU, HITAN PREKID PROGRAMA: Reper zahteva od Jovanovićeve da OVO saopšti za crnim stolom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sinoć su imali svađu zbog nominacija, jer je pevačica odlučila da u izolaciju pošalje Nenada Macanovića Bebicu, iako je Miljana Kulić  najstrašnije vređala njih i njihovu vezu, pa je reperu bilo logično da u nedeljni duel pošalje Kulićevu, sa kojom svakodnevno "ratuje".

Miona i Ša su iskoristili pauzu, kako bi otišli u pušionicu, gde je nastala svađa zbog njenog izlaganja za crnim stolom:

 

- Miljana te vređala da si ku*va - rekao je Ša.

- I da jeste, od*ebi od mene - rekla je Miona.

- Nećeš meni da govoriš od*ebi, nećeš razumi to - rekao je Ša,

- Ma, odje*i rekla sam ti - rekao je Miona.

- Koga se plašiš? Ti nisi stala uz mene - rekao je Ša.

- Ja sam mislila na sebe, ti na sebe, briga me. Batali me, nemoj da mi upoređuješ Miljanu i Bebicu, boli me uvo. Ako si joj ti praštao 12 godina, boli me du*eta - rekla je Miona.

- Prestani više sa tim glupostima, marširaš me, zoveš me klošarom, nećeš bre više. Ti vidiš sve kontra, ja tebe nisam uvredio da bi ti mene zvao klošarom - rekao je Ša.

- Meni jeste, pričaš mi da sam trebala nju da sačuvam. Šta mi je on bre sve pričao? - upitala je Miona.

- Prestani da me vređaš - rekao je Ša.

- I ti meni da određuješ koga ću ja da šaljem, ja ću da šaljem koga ja hoću - rekla je Miona.

- Prestani da se igraš rijalitija, je*ali te plasmani više - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

28.04.2024 10:11

Stanislav je imao veliku sreću i nije završio u braku sa Mionom. Ona je u rijalitiju otkrila svije pravo lice , svoju koristoljubivost i nevaspitanost, pokatala je da svohe roditelje ne poštuje i da njihovi saveti njoj ne znače ništa. A ima samo 24 godine. Sramota kod nje je nepoznat pojam, rečnik i psovke su uvredljive i primitivne i ne idu uz tako mladu devojku koja ima snove da će biti poznata i poštovana pevačica jednog dana. Nadam se da će se i Ša opametiti i "izlečiti" od ljubavnog ludila za Mionom koja nema poštovanja za nikoga, ona voli i ceni samo sebe, cinkari i druka osobe ( Stanislava ) kojoj su joj pomogle, kod nje nema ni mrvice zahvslnosti. Odabir prijateljicsa ili drugarica ( Aneli, Anita, Miljana ) mnogo nam govori kakva je ličnos Miona i kakve kvalitete kod drugarica ona ceni.