ANITU SPOPAO OŽENJENI MUŠKARAC: Skandal učesnice Elite, pipao je po ZADNJICI!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita otkrila kako ju je oženjeni šef muvao i napravio neprijatnu situaciju!

ANITU SPOPAO OŽENJENI MUŠKARAC: Skandal učesnice Elite, pipao je po ZADNJICI!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anita Stanojlović

Takmičarka "Elite" Anita Stanojlović, koja je još uvek u braku sa Jovanom Tomić Matorom, pre ulaska u "Zadrugu 6" otkrila je skandalozne detalje iz svoje prošlosti. Anita je svojevremeno ispričala kako je na poslu imala problem sa šefom.

Republika

Foto: pink.rs

Anita je imala burnu prošlost, a sada uživa sa Anđelom

- Taj čovek je prema meni uvek bio korektan. Nisam znala nikad da mu se sviđam, da je bacio oko na mene, ali sam video da je često dolazio do mog stola da ćaskamo. Mislila sam da sam mu samo simpatična i da je to normalno, da to radi sa svim koleginicama, ali nije bilo tako. Bila sam tu nova, nisam imala pojma da se to s njim u firmi i ranije dešavalo. To je trajalo neko vreme, onda je ostajao posle smene da me pita da idemo na kafe i ručkove. Bilo mi je sve sumnjivo, ali opet, računam, oženjen je čovek, neće otići predaleko - pričala je Anita.

- Čovek je razgovarao sa mnom i kad je krenuo ka svojoj kancelariji, dirao me je po zadnjici. Ostala sam ukopana u mestu. Pravila sam se luda, ali nisam bila u situaciji da reagujem i dam otkaz. Imala sam privatne probleme. To se ponavljalo više puta, onda me je preko poruke pitao da se vidimo u jednom hotelu. Požalila sam se drugarici, rekla mi je da sve prijavim, ali nisam smela. On je moćan čovek, znala sam da će biti moja reč protiv njegove i da od toga nema ništa. Posle sam dala otkaz, ali nisam nikad pričala o tome - govorila je Stanojlovićeva.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Anita Stanojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading