MA KAKAV NEJMAR - MITAR I SERGEJ OSVOJILI TITULU ZA AL HILAL! Srbi pokorili Saudijsku Arabiju!

Autor:

Sport

11.05.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva sezona i odmah trofej!

MA KAKAV NEJMAR - MITAR I SERGEJ OSVOJILI TITULU ZA AL HILAL! Srbi pokorili Saudijsku Arabiju!

Foto: Twitter

Fudbaleri Al Hilala su ostvarili značajnu pobedu od 4:1 nad ekipom Al Hazem, obezbedivši tako svoju 19. titulu prvaka Saudijske Arabije. Ovaj trijumf je bio posebno impresivan jer su dva gola postigla dva srpska fudbalera - Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić. Mitrović je prvi gol postigao iz penala u 15. minutu, dok je drugi gol zabeležio u 45+3. minutu, uz asistenciju Sergeja Milinkovića-Savića, koji je takođe postigao gol u 45+6. minutu. Al Hilal sada ima 89 bodova, čime su osigurali titulu prvaka sa 12 bodova više od drugoplasiranog Al Nasra, koji predvodi Kristijano Ronaldo.

Preciznim i mirnim udarcem Mitrović je pogodio danas sa bele tačke donju levu stranu protivničkog golmana koji je bio na lopti, ali nije mogao da zaustavi snažan udarac Srbina. Još je lepši bio drugi pogodak koji je predstavljao produkt međusobne kombinacije dva Srbina. Evropsko prvenstvo je sve bliže, a naši reprezentativci u Saudijskoj Arabiji su u nikad jačoj formi. Sa dva pogotka danas, Mitar je na brojci od 26 golova ove sezone u šampionatu, a ukupno 40, dok je Sergej postigao 12 pogodaka i dodao 17 asistencija.


Ovo je treća titula za Aleksandra Mitrovića, koji je prethodno osvajao prvenstva sa Partizanom i Anderlehtom. Sa druge strane, ovo je prva titula za Sergeja Milinkovića-Savića u njegovoj karijeri, čime je dodatno učvrstio svoj status kao jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading