NEVIĐENO! KAIŠEM ŠIBAO SVOG FUDBALERA! Skandalčina! Sergej uzeo prvi trofej!

Autor: M. M.

Sport

11.04.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nerealna scena u Saudijskoj Arabiji nakon finala Superkupa.

NEVIĐENO! KAIŠEM ŠIBAO SVOG FUDBALERA! Skandalčina! Sergej uzeo prvi trofej!

Foto: prinskrin

Al Hilal je ubedljivo savladao Al Itihad sa 4:1 (2:1) u finalu Superkupa Saudijske Arabije u Abu Dabiju.

Tim iz Rijada igrao je bez povređenih Mitrovića i Nejmara, ali je zato Sergej Milinković Savić uspeo je da se domogne trofeja. Srpski internacionalac je trijumfu svog tima doprineo asistencijom. Za Al Hilal su golove dali Malkom u petom minutu na dodavanje Al Šehrija, a isti igrač je drugu asistenciju zabeležio kada je pogodio Al Davsari za 2:1 u 44. minutu. 

Prethodno, Al Itihad je uspeo da izjednači u 21. minutu. Hamdalah je bio strelac iz odbitka nakon što je promašio penal, ali mu se lopta vratila i uspeo je da pogodi za 1:1. Tačku na meč je stavio Malkom, koji je u 89. minutu pogodio na asistenciju Sergeja, a konačan rezultat je postavio Al Davsari u šestom minutu nadokande.

Međutim, na podeli nagrada i dok su oči bile uprte u pobednike, dogodio se neverovatan incident. Abderazak Hamdalah, strelac jedinog gola za Al Itihad, nakon što je čuo uvrede sa tribine sa svojim navijačima, jednog od njih je polio vodom. Arapin mu nije ostao dužan, te je uzeo kaiš i dvaput išibao fudbalera. Reagovali su i ostali fudbaleri. Jedini su udaljili Hamdalaha, dok su drugi želeli da se obračunaju sa navijačem.

 

 

Inače, Al Hilal je pred osvajanjem šampionske titule, a igra i polufinale azijske Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading