POZNAT DATUM ŽREBA ZA KUP SRBIJE! Večiti derbi moguć već u polufinalu!

Autor: M. M.

Sport

11.04.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće zanimljivo.

POZNAT DATUM ŽREBA ZA KUP SRBIJE! Večiti derbi moguć već u polufinalu!

Foto: Tanjug/AP

Žreb

Fudbalski Savez Srbije objavio je da će žreb parova polufinala fudbalskog Kupa Srbije biti održan u utorak, 16. aprila 2023. godine u 12 časova. Četiri tima koja su se plasirala u polufinale su Partizan, Vojvodina, Crvena zvezda i Radnički 1923 iz Kragujevca. S obzirom na uzbuđenja i rivalstva koja karakterišu ove klubove, očekuje se da će žreb izazvati veliku pažnju fudbalske javnosti.

Prema rasporedu, polufinalni mečevi fudbalskog Kupa Srbije će se odigrati 24. aprila. Finale Kupa Srbije zakazano je za 23. maj 2024. godine, što znači da će navijači imati priliku da uživaju u fudbalskim nadmetanjima i tenziji tokom narednih nedelja. Ono što dodatno budi uzbuđenje jeste činjenica da žreb neće biti dirigovan, te da je moguće da već u polufinalu najmasovnijeg takmičenja gledamo okršaj između Crvene zvezde i Partizana.

Zanimljivo, večite rivale u tom periodu očekuje još jedan duel - treći ovosezonski u prvenstvu naše zemlje. U pitanju je utakmica prvog kola plej-ofa na stadionu "Rajko Mitić" koja je na programu 20. aprila. Dakle, četiri dana kasnije, ukoliko tako kuglice odluče, mogli bi ponovo na megdan i u Kupu Srbije. Podsetimo, Partizan je u prvom delu sezone u Humskoj slavio sa 2:1, dok je nedavno na Marakani bilo 2:2.

Crvena zvezda je dvostruki uzastopni osvajač trofeja u Kupu Srbije, a šampion je države čak šest godina u nizu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading