ISTORIJA U KRAGUJEVCU! RADNIČKI pobedio Novi Pazar i otišao u POLUFINALE KUPA!

Autor: M. M.

Sport

11.04.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći slavili sa 3:1.

ISTORIJA U KRAGUJEVCU! RADNIČKI pobedio Novi Pazar i otišao u POLUFINALE KUPA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca na domaćem terenu savladali su ekipu Novog Pazara rezultatom 3:1 u četvrtfinalu Kupa Srbije. Ova pobeda predstavlja istorijski uspeh za klub iz Kragujevca pošto su izabranici Feđe Dudića, pošto prvi put izborili plasman u pomeutu fazu najmasovnije takmičenja. Ujedno i da deluju sve bolje kako sezona odmiče.

Igrajući na visokom nivou, fudbaleri domaći su već u prvom delu meča uspeli da steknu značajnu prednost. Golovima Bevisa i Vidosavljevića, postignutim u 31. i 35. minutu, stekli su ogromnu prednost od dva gola.

Foto: Starsport

 


Nakon što je Novi Pazar uspeo da smanji rezultat golom Srećkovića u 72. minutu, Ortiz je svojim prvencem od dolaska u Radnički u sedmom minutu nadoknade potvrdio pobedu svog tima. Ipak, meč je obeležen i sukobom članova stručnog štaba oba kluba, što je dovelo do isključenja pomoćnika Feđe Dudića i pomoćnog trenera Novog Pazara od strane sudije Dejana Trifkovića.

Foto: Starsport

 


Ovom pobedom, Radnički se pridružio Vojvodini, Partizanu i Crvenoj zvezdi u polufinalu Kupa Srbije. Za Kragujevčane, ovo je veliki korak napred, budući da nikada pre nisu uspeli da stignu do ove faze takmičenja. Ovaj uspeh predstavlja važan momenat u istoriji kluba i pruža nadu u dalji uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading