OVO JE VELIKO ISKUSTVO ZA NAS: Trener Vrščana ne tuguje zbog poraza na Marakani! "Naš cilj je dobro poznat"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorijska utakmica za vršačke crveno-bele je došla i prošla...

OVO JE VELIKO ISKUSTVO ZA NAS: Trener Vrščana ne tuguje zbog poraza na Marakani! "Naš cilj je dobro poznat"!

Foto: Starsport

Kup jeste takmičenja koje neretko donosi velika iznenađenja, ali kada je u pitanju vršački klub, nakon dve senzacije, u treću je malo ko mogao da poveruje.

 

OFK Vršac je u aktuelnoj sezoni kada je u pitanju najmasovnije srpsko klupsko takmičenja eliminisao lučansku Mladost rezultatom 3:1, kao i kruševački Napredak 1:0, a žreb im je za protivnika dodelio aktuelnog osvajača duple krune, Crvenu zvezdu i to na stadionu "Rajko Mitić".

Prema očekivanjima i pored nepobitne činjenice da se vršački fudbaleri niti u jednom trenutku nisu obrukali na najvećem srpskom stadionu, daleko iskusniji, ali i kvalitetniji puleni trenera Vladana Milojevića, rutinski su slavili rezultatom 3:0, golovima Aleksandra Kataija, Šerifa Endiajea i Osmana Bukarija.

Po okončanju meča strateg vršačkih fudbalera Zoran Kostić je izjavio:

- Čestitam Crvenoj zvezdi na prolasku u narednu rundu. Jedno veliko iskustvo za nas, moram da čestitam mojim igračima, ne samo na današnjoj utakmici već na svemu što su prikazali ove godine u Kup takmičenju. Nadam se da će nam ovo iskustvo koristiti u budućnosti, probaćemo da zadržim prvoligaški status.

Foto: OFK Vršac

Fotografija koja će ostati u klupskim analima

 

Kup je za Vrščane došao i prošao. Iskustvo stečeno u tri susreta sa superligaškim ekipama sada se mora primeniti na prvoligašku borbu za bodove, s obzirom da crveno-bele očekuje borba za opstanak kroz plej-aut fatu takmičenja.

Već u ponedeljak 15. aprila OFK Vršac na svom Gradskom stadionu dočekuju jedno od najprijatnijih iznenađenja ovosezonskog takmičenja, Tekstilac iz Odžaka.

Podsetićemo da su crveno-beli u aktuelnoj sezoni ostvarili skor od devet pobeda, isto toliko remija i 11 poraza i u ovom momentu sa 36 osvojenih bodova zauzimaju 11. poziciju na tabeli. Svakako bi trijumf nad Tekstilcem mnogo značio, ne samo u bodovnom smislu, koliko u podizanju morala ekipe koja je poslednji prvenstveni trijumf ostvarila 11. marta ove godine kada su minimalnim rezultatom 1:0 savladali ubsko Jedinstvo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading