PRAVI PAKAO TEK SLEDI: Došli, videli i pobedili - Aranđelovčani nakon preokreta slavili na teškom gostovanju i bodovno se izjednačili sa liderom! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.04.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za titulu i plasman u viši takmičarski rang, vodiće se do poslednjeg sudijkog zvižduka.

PRAVI PAKAO TEK SLEDI: Došli, videli i pobedili - Aranđelovčani nakon preokreta slavili na teškom gostovanju i bodovno se izjednačili sa liderom! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/InfoM TV

U Banji, mestu u opštini Aranđelovac, istoimeni klub je u okviru 20. runde Šumadijske okružne lige dočekao ekipu OFK Aranđelovca 1979 koja je nakon 90 minuta stigla ne samo do vredna tri boda, već se bodovno i izjednačila sa aktuelnim liderom.

 

Imali su fudbaleri Banje 1957 sve u svojim rukama. Već u osmom minutu domaćin je izveo slobodan udarac sa pozicije levog krila, usledila j povratna lopta na ivicu šesnaesterca, a na nju je natrčao Aleksa Turković i mreža Aranđelovčana se zatresla.

Foto: YouTube.com/printscreen/InfoM TV

Poveli i stali - domaćin je imao sve u svojim rukama

 

Sa mo tri minuta kasnije domaćin je mogao možda i da reši pitanje pobednika, ali je Milan Radovanović bio neprecizan sa bele tačke i surova kazna je ubrzo stigla.

U periodu od 17. do 38. minuta gostujući fudbaleri čak tri puta tresu mrežu Stefana Dugića i praktično već tada je pitanj pobednika bilo rešeno. Treba napomenuti da su se u listu strelaca upisali Sefan Pantelić i Vladimir Peralović koji je u dva navrata bio spretniji od defanzivaca domaćeg sastava.

Nastavak meča donosi obostrano otvorenu igru, smenjivale su se prilke na obe strane, ali su gosti uspeli da stignu i do četvrtog pogotka. Igrao se 65. minut kada je čuvar mreže fomaćeg sastava, nakon udarca sa dvadesetak metara kratko odbio loptu, a na nju je natrčao Lazar Andrić i smestio je u mrežu.

 

 

- Šumadijska okružna liga, 20. kolo:

Banja 1957 (Banja) - OFK Aranđelovac 1978 (Aranđelovac) 1:4 (1:3)

Strelci: A. Turković 8`; S. Pantelić 17`, V. Peralović 25`, 38`, L. Andrić 65`

Stadion: FK Banja

Sudija: Uroš Milutinović

Žuti kartoni: N. Ranković, L. Milošević (Banja 1957); D. Borikić, B. Krstić (OFK Aranđelovac 1979)

Banja 1957 (Banja): Dugić, Ranković (Sretenović), L. Milošević (Praščević), Jovičić (Petrović), Pavlović, Radovanović, S. Milošević, Turković, Čolović (Vasiljević), Vukić, Dobnjak (Ilić).

OFK Aranđelovac 1979 (Aranđelovac): Jovetić, Simonović, B. Krstić, Drndarević, Borikić, Tomović (Jovanović), Pantelić (Andrić), J. Krstić, Peralović, Veličković (Milivojević), Serdar.

Ovim trijumfom ekipa OFK Aranđelovca 1979 je iskoristila i kiks lidera iz Toponice i sada su obe ekipe bodovno izjednačene na vrhu tabele. Narednog vikenda Aranđelovčani na svom terenu dočekuju Lokomotivu iz Lapova.

Ekipa Banje 1957 pokušaće da stigne do bodova u Žirovnici gde će u nedelju 14. aprila gostovati ekipi ŽSK-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading