OPSADA MARAKANE: Klub se obratio hitnim saopštenjem - sva mesta su POPUNJENA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.04.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li Vrščani da nastave svoju sezonu iz snova?

OPSADA MARAKANE: Klub se obratio hitnim saopštenjem - sva mesta su POPUNJENA!

Foto: Starsport

Marakana

Prvenstvene borbe u Super i Prvoj ligi Srbije stigle su do same završnice regularnog dela takmičenja. Predstojećeg vikenda na programu su mečevi poslednje 30. runde, a sada je došlo i vreme da najboljih osam ekipa u najmasovnijem srpskom klupskom takmičenju, odluče koje četiri ekipe će obezbediti plasman u samu završnicu Kupa Srbije.

 

Plasman u četvrtfinale nacionalnog kupa obezbedilo je sedam superligaških ekipa, dok čast niželigaškog fudbala brani ekipa OFK Vršca koja će nakon dve senzacije, pokušati da se stigne do istorijskog ostvarenja i to na najtežem mogućem mestu.

Prvog dana meseca novembra pred vršačkim crveno-belima je oružje položila lučanska Mladost koja je na Gradskom stadionu poražena rezultatom 3:1, da bi nešto više od mesec dana kasnije izboren i plasman među najboljih osam ekipa pobedom nad kruševačkim Napretkom, a pogodak vredan istorijskog ostvarenja postigao je u Miloš Milivojević u 66. minutu.

Uoči meča sa Crvenom zvezdom na stadionu "Rajko Mitić", rukovodstvo Vrščana je organizovalo i navijački autobus koji će u sredu 10. aprila u poslepodnevnim satima krenuti put srpske prestonice, a tim povodom klub je danas izdao i važno saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Želimo da vas obavestimo da smo POPUNILI sva mesta. Slobodnih mesta za prevoz više nema. Molimo vas da više ne šaljete zahteve, hvala svima na razumevanju i vidimo se sutra na stadionu “Rajko Mitić”.

Foto: OFK Vršac

Interesovanje navijača prevazišlo je sva očekivanja

 

- Kup Srbije, četvrtfinale:

Crvena zvezda (Beograd) - OFK Vršac (Vršac)

Stadion: "Rajko Mitić", Beograd

Datum: Sreda, 10. april

Početak: 19 časova

Pored duela na beogradskoj Marakani, u sredu 10. i četvrtak 11. aprila na programu su još tri četvrtfinalna meča u kojima će se sastati:

Partizan (Beograd) - Voždovac (Beograd); sreda, 10. april u 15h

Čukarički (Beograd) - Vojvodina (Novi Sad); sreda, 10. april u 17h

Radnički 1923 (Kragujevac) - Novi Pazar (Novi Pazar); četvrtak, 11. april u 16h

Treba napomenuti da se Vrščani ne nalaze u baš najboljoj formi. U poslednjih pet prvenstvenih mečeva u okviru drugog stepena takmičenja, osvojili su samo jedan bod i uoči 30. takmičarske runde nemaju ni teoretske šanse da se nađu u plej-of fazi takmičenja.

Svi u redovima vršačkih crveno-belih nadaju se da meč na najvećem srpskom stadionu može predstavljati veliki motiv svim prvotimcima kako bi kroz plej-aut obezbedili opstanak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading