SVI PUTEVI VODE NA MARAKANU: Navijači, sada svi kao jedan - vreme je da se ispišu najslavnije stranice klupske istorije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.04.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se datum koji crveno-beli sa nestrpljenjem očekuju.

SVI PUTEVI VODE NA MARAKANU: Navijači, sada svi kao jedan - vreme je da se ispišu najslavnije stranice klupske istorije!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri OFK Vršca nadaju se da u aktuelnoj sezoni u okviru Prve lige Srbije mogu sebi obezbediti plasman u plej-of fazu takmičenja, a uoči važnog duela na Omladinskom stadionu gde će u nedelju 7. aprila gostovati OFK Beogradu, sve misli vršačkih crveno-belih usmerene su na ono što ih očekuje polovinom naredne nedelje.

 

U okviru ovosezonskog Kupa Srbije, OFK Vršac je u prve dve takmičarske runde eliminisao dva superligaška kluba. Prvog dana meseca novembra pred crveno-belima je oružje položila lučanska Mladost koja je na Gradskom stadionu poražena rezultatom 3:1, da bi nešto više od mesec dana kasnije izboren i plasman među najboljih osam ekipa pobedom nad kruševačkim Napretkom, a pogodak vredan istorijskog ostvarenja postigao je u Miloš Milivojević u 66. minutu.

Žreb četvrtfinala najmasovnijeg takmičenja za ekipu OFK Vršca bio je neumoljiv, a ipak mnogi u jednom od najstarijih banatskih gradova smatraju da im je doneo pravi spektakl i najvažniju utakmicu u klupskoj istoriji.

Naime, u okviru četvrtfinala Kupa Srbije za sezonu 2023/24 OFK Vršac gostuje na stadionu "Rajko Mitić" gde će se u sredu 10. aprila sastati sa ekipom Crvene zvezde.

Foto: OFK Vršac

Crveno-beli pohod na "Marakanu" - Vrščani u prestonicu stižu bez "bele zastave"

 

- Kup Srbije, četvrtfinale:

Crvena zvezda (Beograd) - OFK Vršac (Vršac)

Stadion: "Rajko Mitić", Beograd

Datum: Sreda, 10. april

Početak: 19 časova

Uoči predstojećeg spektakla na beogradskoj Marakani, rukovodstvo vršačkog kluba se obratilo svojim navijačima važnim saopštenjem:

- OFK Vršac organizuje odlazak gledalaca na Kup utakmicu protiv Crvene zvezde u sredu 10.aprila. Obezbeđen je prevoz autobusom i ulaz na stadion. Svi zainteresovani mogu da se jave putem facebooka i Instagram profila, kao i na telefon 063/292-187. Prijave se primaju do utorka u 12 časova. Skup će biti na velikom parkingu centra "Milenijum" u sredu u 16 časova, a polazak je zakazan u 16.15 časova.

Došlo je vreme da se Vrščani odmere sa najboljima i probaju da načine novu senzaciju i to na najtežem mogućem mestu...

- Parovi četvrtfinala Kupa Srbije:

Partizan (Beograd) - Voždovac (Beograd); sreda, 10. april u 15h

Čukarički (Beograd) - Vojvodina (Novi Sad); sreda, 10. april u 17h

Crvena zvezda (Beograd) - OFK Vršac (Vršac); sreda, 10. april u 19h

Radnički 1923 (Kragujevac) - Novi Pazar (Novi Pazar); četvrtak, 11. april u 16h

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading