NOVA PROMENA NA KLUPI: On će pokušati da ostvari klupske ciljeve - poziciju šefa struke preuzima strateg kojeg je ne tako davno hvalio i Igor Duljaj!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.04.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija nezadovoljavajućih rezultata uslovila je novu smenu na klupi...

NOVA PROMENA NA KLUPI: On će pokušati da ostvari klupske ciljeve - poziciju šefa struke preuzima strateg kojeg je ne tako davno hvalio i Igor Duljaj!

Foto: Starsport

Početkom meseca oktobra prethodne godine fudbaleri Partizana slavili su, na stadionu u Humskoj ulici u okviru 11. takmičarske runde, protiv lučanske Mladosti rezultatom 2:0, ali je nakon navedenog meča trener crno-belih Igor Duljaj uputio čestitke trenerku gostiju Igoru Saviću, na hrabrosti "da u vatru baci" nekolicinu golobradih momaka koji će predstavljati budućnost i lučanskog kluba, ali i srpskog fudbala.

 

Samo dve nedelje kasnije Igor Savić je napustio Lučane i prethodnih pet meseci je bio bez angažmana, a sada seda na "vruću klupu" ekipe koja u poslednje vreme ne beleži očekivane rezultate.

Naime, fudbaleri lazarevačke Kolubare odlično su startovali u prolećnom delu sezone Prve lige Srbije. U uvodna četiri meča osvojili su deset bodova (tri pobede i jadan remi), ali od polovine meseca marta klub ulazi u krizu rezultata tako da su u duelima protiv OFK Beograda, Tekstilac iz Odžaka, Inđije Toyo Tires i sremskomitrovačkog Radničkog osvojili samo jedan bod.

Upravo poslednji poraz na "AdmiralBet Areni" od Radničkog iz Sremske Mitrovice (0:2), doveo je do nove, treće smene na klupi nekadašnjeg superligaša. Dosadašnjeg trenera Savu Šašića zameniće Igor Savić.

Reč je o četrdesetšestogodišnjem treneru koji iza sebe ima i bogato superligaško iskustvo koje će pokušati da prenese i na fudbalere Kolubare, kako bi pokušali da u poslednjih 180 minuta fudbala načine čudo i obezbede plasman u plej-of fazu prvoligaškog karavana.

Foto: FK Kolubara Lazarevac

Okreće novu stranicu trenerske karijere - Igor Savić

 

- Igor Savić:

Datum rođenja: 8. mart 1978. godine

Trenerska karijera: BSK Borča (Beograd), Zvezdara (Beograd), Mladost (Lučani)-pomoćni trener, Smederevo 1924 (Smederevo), Zvijezda 09 (Bosna i Hercegovina), OFK Žarkovo (Beograd), OFK Bačka (Bačka Palanka), Železničar (Pančevo), Rad (Beograd), Mladost (Lučani)

Priliku za debi na klupi novog kluba Savić će imati već u nedelju 7. aprila kada će predvoditi tim protiv Smedereva 1924, ekipe na čijoj je klupi sedeo u sezoni 2020/21.

Lazarevčani u navedenom meču imaju imperativ pobede, kao i u narednom duelu protiv novosadske Mladosti GAT, kada će biti poznato da li će sezonu morati da okončaju u grupi koja će se boriti za opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading