POMERA SE FINALE KUPA SRBIJE NA ZVEZDIN ZAHTEV! Evo kog datuma će se odigrati!

Autor:

Sport

30.04.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Ljutice Bogdana žele vreme za proslavu titule.

POMERA SE FINALE KUPA SRBIJE NA ZVEZDIN ZAHTEV! Evo kog datuma će se odigrati!

Foto: Starsport

Finalni meč Kupa Srbije u fudbalu između Crvene zvezde i Vojvodine, koji je trebalo da se odigra 23. maja, doživeo je neplaniranu promenu. Na zahtev Beograđana, finale je pomereno za dva dana unapred, te će se odigrati 21. maja s početkom u 20:15 umesto u ranije najavljenom terminu.

Crvena zvezda je iznela zahtev za promenu termina finala kako bi imali dovoljno vremena da proslave potencijalnu šampionsku titulu nakon utakmice sa Čukaričkim, koja je zakazana za 25. maj. Sa druge strane, Vojvodini odgovara nova situacija s obzirom na njihovu narednu utakmicu protiv Mladosti iz Lučana, koja je od velikog značaja u borbi za plasman u Evropu.

Republika

Foto: Starsport

Vojvodina - Zvezda

Tokom poslednje četiri sezone samo dva kluba se mogu pohvaliti činjenicom da su uspeli da se domognu pehara namenjenog osvajaču Kupa Srbije. Te 2019. godine trofej je otišao put "srpske Atine", s obzirom da su fudbaleri Vojvodine na niškom "Čairu" bili bolji od beogradskog Partizana, dok je u naredno tri takmičarske godine Crvena zvezda bila neprikosnovena u najmasovnijem srpskom klupskom takmičenju.

Nakon polufinalnih duela bilo je jasno da će navedene dve ekipe 23. maja na novom lozničkom "Lagatoru" voditi u direktnom duelu borbu za novi trofej, a treba podsetiti da je Crvena zvezda u polufinalu bila bolja od Večitog rivala rezultatom 2:0, dok su novosadski crveno-beli slavili minimalnim rezultatom 1:0 na kragujevačkom "Čika Dači" u duelu protiv Radničkog 1923.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading