ŽREB ZA POLUFINALE KUPA SRBIJE: Novi večiti DERBI! Zvezda i Partizan igraju 24. aprila!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuglice rekle svoje.

ŽREB ZA POLUFINALE KUPA SRBIJE: Novi večiti DERBI! Zvezda i Partizan igraju 24. aprila!

Foto: Starsport

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, danas je održan žreb za polufinale Kupa Srbije.

Gledaćemo novi večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana na Marakani, dok je drugi par čine Radnički 1923 iz Kragujevca i Vojvodina (stadion Čika Dača).

Mečevi polufinala na programu su 24. aprila, dok se finale igra 23. maja. Podsećamo, igra se jedna utakmica, a ako ne bude pobednika posle 90 minuta pristupa se izvođenju jedanaesteraca. Ekipa koja bude uspešnija sa bele tačke plasiraće se u finale Kupa Srbije, koje će biti odigrano na novoizgrađenom stadionu "Lagator" u Loznici.

Biće to četvrti ovosezonski večiti derbi između dva najtrofejnija srpska kluba. U prvom, odigranom krajem prošle godine, crno-beli su sa 2:1 savladali najljućeg rivala na svom stadionu u Humskoj ulici. Početkom marta tekuće godine, crveno-beli su na Marakani dočekali Partizan i utakmica je okončana rezultatom 2:2. Treći derbi u aktuelnom ciklusu Superlige Srbije zakazan je za subotu, 20. aprila, takođe u Ljutice Bogdana 1a, a igra se u okviru prvog kola plej-ofa.

Zvezda je aktuelni osvajač srpskog Kupa pošto je prošle godine u finalu pobedila Čukarički rezultatom 2:1. Istorijski uspeh ove sezone je upisao kragujevački Radnički, koji po prvi put igra polufinale najmasovnijeg takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading