TRIJUMF NA GOSTOVANJU BEZ VEĆIH PROBLEMA: "Šestica" odlična uvertira za derbi kola sa Sušicom!

Autor:

Sport

30.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tobdžije" sigurne protiv Bukorovca.

TRIJUMF NA GOSTOVANJU BEZ VEĆIH PROBLEMA: "Šestica" odlična uvertira za derbi kola sa Sušicom!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 20. kola Treće liga Kragujevca ekipa Bukorovca ugostila je sastav Arsenala 1930. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe 11. pozicije, sa 15 osvojenih bodova, dok su gosti bili na drugom mestu, sa bodom zaostatka za liderom.

Republika

Igraju "tobdžije" odličan fudbal u poslednje vreme, nalaze se u samom vrhu tabele i jedan su od kandidata za šampionski pehar, pa u svaki meč ulaze maksimalno motivisani. Od prvog minuta fudbaleri Arsenala bili su sigurni na loptu, igrao se peti minut kada su lepim pogotkom Predraga Radovanovića stigli do prednosti, 1:0.

Ubrzo nakon toga nova promena rezultata, prodor i centaršut u kazneni prostor domaćina, golman Janković kratko odbija loptu, na istu natrčava Uroš Stević, 2:0. Usledio je period furizone igre Arsenala, i u razmaku od sedam minuta tri puta se tresla mreža Bukorovca.

Republika

Foto: FK Arsenal 1930 Kragujevac

Odlična uvertira za derbi sledeće nedelje

Pogodio je Radovanović za 3:0 u 25. minutu, njegov drugi gol na meču, zatim je Milan Mitrović uvećao prednost na 4:0, da bi Predrag Radovanović overio svoj het-trik u 32. minutu, 5:0. To je ujedno bio i rezultat prvog dela meča.

Drugo poluvreme počelo je izmenama na obe strane, na isteku sat vremena igre oba tima su ostala sa igračem manje na terenu zbog direktnih crvenih kartona. Tokom drugog poluvremena tempo je bio dosta slabiji, ali su gosti uspeli još jednom da promene rezultata, Stefan Vlašković pogodio je za konačnih 6:0 u korist Arsenala.

Bukorovac - Arsenal 1930 0:6 (0:5)

Bukorovac: Janković (od 54' Bošković), Ž. Jevtović (od 71' Marković), M. Jevtović (od 67' Raković), Raković, L. Mihajlović, Đ. Nikolić (od 46' Obradović), Ristić, Đorđević (od 75' Maksimović), S. Mihajlović (od 54' F. Nikolić), Ratković, Marković

Arsenal 1930: Vukosavljević, Čekanović (od 46' Biočanin), Jevremović (od 56' Pavlović), Polovina (od 56' Alempijević), Radovanović (od 46' Živković), Šalja, Stefanović, Tomović (od 46' Tadić), Mitrović (od 56' Dajić), Vlašković, Stević 

Nastavio je Arsenal ovim trijumfom trku za liderom, u sledećem kolu "tobdžije" u derbij susretu dočekuju Sušicu, dok sastav Bukorovca gostuje Slogi 1924 iz Lužnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading