VELIKI POVRATAK: Jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u ligi oblači opet dobro poznati dres!

Autor:

Sport

30.04.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman je da pomogne u borbi za opstanak.

VELIKI POVRATAK: Jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u ligi oblači opet dobro poznati dres!

Foto: FK Jošanica

Polako se ulazi u sam finiš sezone, klubovi se bore za svaki bod, kako u priči oko opstanka, tako i u potencijalnom plasmanu u viši rang takmičenja.

Republika

Ekipa Jošanice iz Novog Pazara vratila se nakon dve godine u srpskoligaški karavan, i osnovni cilj za povratničku sezonu je trenutno da se izbori opstanak u ligi i da se isti rang takmičenja igra i sledeće godine.

Trenutno se tim nalazi na deobi 12. pozicije sa bodovnim saldom na koti 24, fudbaleri Jošanice zabeležili su pet trijumfa, devet remija i deset poraza. Još dva kluba se nalaze na istom broju osvojenih bodova, ali je gužva u donjem domu takva da je sve otvoreno, i svaki bod se "meri" dva puta.

Kao što je svaki bod bitan, tako je i svaki igrač važan deo igračkog kadra, povrede i kartoni znaju da naprave problem treneru. Uprava Jošanice je na zvaničnim profilima kluba objavila da je ekipa dobila veliko pojačanje za sam finiš prvenstva.

Adnan Đerlek (33) aktuelni član KMF-a Novi Pazar, je sa svojim saigračima sezonu na parketu završio jako uspešno. Imajući u vidu da sada neće imati obaveza na "malom fudbalu", Đerlek je odlučio da se priključi Jošanici, i da pomogne svom klubu da se što bolje kotira do kraja prvenstva.

Republika

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

Đerlek se vraća

Popularni Ado je bio dugogodišnji igrač i kapiten Jošanice, sa velikim uspehom nastupao je za tim iz Novog Pazara, svoj kvalitet i znanje pokazivao je u proteklom periodu na parketu, sada je vreme da podseti sve da je talenat tu i za travnatu podlogu.

Đerlek će imati priliku da ponovo obuče dres Jošanice već za vikend kada ekipa u okviru 25. kola gostuje Tutinu, to će biti jako bitan meč za oba kluba, imajući u vidu da se nalaze u borbi za opstanak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading