RAD I ODRICANJE NISU NAGRAĐENI REZULTATIMA: Sudbina kluba je već poznata - došlo je do promene trenera!

Autor:

Sport

30.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novog "šefa" očekuje jako težak i naporan posao.

RAD I ODRICANJE NISU NAGRAĐENI REZULTATIMA: Sudbina kluba je već poznata - došlo je do promene trenera!

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

U poslednji četiri godine fudbalski klub Soko iz Nove Gajdobre tri puta je promenio rang takmičenja, svaki put je to bio plasman u višu ligu, međutim sada je sve drugačije.

Republika

Ekipa Soko se trenutno u okviru PFL-a Sombor nalazi na poslednjem mestu na tabeli, sa samo šest osvojenih bodova. Jedini trijumf zabeležen je u 20. kolo na gostovanju BSK-u iz Bačkog Brestovca (0:1), dok su pored toga upisana i tri remija. Tim je u čak 20 utakmica ostao bez bodova, trenutni zaostatak za sigurnom zonom je 16 bodova, međutim svima je već jasno da sledi selidba u niži rang.

Uprava kluba je u toku jučerašnjeg dana obavestila sve simpatizere da je došlo do promene na mestu trenera. Dejan Samatović nije viš šef stručnog štaba tima iz Nove Gajdobre, Dejan je klub preuzeo pre sedam meseci u jednom od najtežih trenutaka u novijoj istoriji.

Republika

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

Smena na klupi

Za provedeno vreme na klupi istakao se radom, požrtvovanjem i željom za razovjem kluba na svim poljima. Njegov rad i odricanje nisu nagrađeni rezultatima, ali to ne umanjuje njegov doprinos u egzistenciji kluba iz Nove Gajdobre. Iz kluba su iskoristili priliku da se zahvale svom bivšem šefu na svemu što je uradio, poželeli su mu puno sreće kako u životu, tako i u trenerskoj karijeri.

I dalje nije poznato ko će predvoditi ekipu do kraja sezone, sigurno je da će se sada uprava fokusirati na pripremu tima za naredno prvenstvo, kako bi se izborio ekspresan povratak u viši rang takmičenja. Dosta mladih igrača zadužilo je dres kluba iz Nove Gajdobre, i može se reći da je "baza" već tu, ali je istu potrebno nadograditi na određenim pozicijama.

U 25. kolu, koje se igra za vikend, tim iz Nove Gajdobre gostuje Rusinu (Ruski Krstur), meč je zakazan za nedelju, 5. maj sa početkom od 17 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading