BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Argentinac ponovo u Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

17.05.2024

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pišu Italijani...

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Argentinac ponovo u Crvenoj zvezdi!

Foto: Starsport

Luka Vildoza, argentinski košarkaš koji je brzo osvojio simpatije navijača Crvene zvezde, ponovo je aktuelan u medijima. Italijanski novinar Mateo Andreani izneo je tvrdnje o mogućem povratku Vildoze u Beograd, ovoga puta kao pojačanje za Crvenu zvezdu. Prema Andreanijevim izvorima, posao je već dogovoren, ali postoji jedan veliki problem - Vildoza ima važeći ugovor sa Panatinaikosom koji mu garantuje visoku platu.

Uprkos navodnom interesovanju Crvene zvezde za Vildozu, njegov trenutni ugovor sa Panatinaikosom predstavlja ozbiljnu prepreku za realizaciju ovog transfera. Navijači Zvezde, međutim, ostaju optimistični i nadaju se da bi Vildoza mogao da se vrati na Mali Kalemegdan i ponovo zaigra u crveno-belom dresu.


Mateo Andreani je plasirao ovu vest uoči fajnal-fora Evrolige na kom će igrati i Panatinaikos, što je izazvalo brojne spekulacije o namernom plasiranju vesti kako bi se ometala pažnja grčkog tima. Uprkos sumnjama u tačnost informacija, navijači Crvene zvezde su pokazali veliko interesovanje za mogući povratak Vildoze, ističući da bi bili oduševljeni da argentinski košarkaš ponovo zaigra za njihov omiljeni klub.

Da li će se Luka Vildoza vratiti na Mali Kalemegdan ostaje da se vidi, ali interesovanje navijača Crvene zvezde za ovaj transfer je evidentno. Vildoza je za kratko vreme postao omiljen među "Delijama", a mogući povratak bi sigurno izazvao veliko oduševljenje među navijačima. S obzirom na važeći ugovor i visoku platu koju Vildoza ima u Panatinaikosu, ostaje da vidimo da li će se ova "bomba" italijanskog novinara zaista ostvariti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading