OČAJNIČKI ŽELIM DA SPAVAM SA DEČKOM, ALI ZBOG OVOGA NEMA ŠANSE: Kada čujete šta je u pitanju ni vama neće biti svejedno

Autor:

Lifestyle

17.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka ima 29 godina i još uvek nije bila intimna sa muškarcem koji je oduševljava.

OČAJNIČKI ŽELIM DA SPAVAM SA DEČKOM, ALI ZBOG OVOGA NEMA ŠANSE: Kada čujete šta je u pitanju ni vama neće biti svejedno

Foto: Shutterstock

Ispovest devojke koja ima 29 godina mnoge je zaintrigirala. Ona je sa dečkom koji joj se sviđa i za sada sve ide odlično. Oni do sada nisu imali odnose.

- Jednom je odseo kod mene i spavali smo u istom krevetu, ali nismo imali se*s. Postali smo prilično intimni, i bilo je lepo, ali ja sam se izvinila što sam sutradan rano ustala, a on je rado razgovarao dok nismo zaspali. Moja dilema je u tome što sam imala mnogo kratkotrajnih veza u prošlosti i uvek sam vrlo brzo uskočila u krevet sa kim god sam bila, plus imala sam mnogo povremenih veza. Želim da ova veza bude drugačija jer zaista mislim da ima potencijala i ne želim da je uništim ili zabrljam zbog previše intimnih odnosa. Nemojte me pogrešno shvatiti, očajnički želim da spavam sa njim jer ima toliko se*sualne hemije i potrebna je sva moja snaga volje da ne popustim - rekla je u ispovesti.

Foto: shutterstock

Žena želi intiman odnos sa muškarcem

Ona se zapitala da li je pogrešila. Savetnica joj je rekla šta je najpametnije da uradi, piše "Miror".

- Brinem se da preterujete sa ovim. Uvek sam mislila da bi se*s trebalo da bude prirodna stvar koja se dešava kada se oboje osećate dobro u vezi. Dakle, moj savet je, da imate intiman odnos ako se osećate dobro i ako je on prava osoba, to neće uticati na to kako ide veza. Neke veze ne prelaze fazu zabavnog se*sa i to je takođe sasvim u redu. Ti momci iz prošlosti nisu bili pravi za tebe kao životnog partnera, ali sam sigurna da si se dobro provela sa nekima od njih i naučila stvari koje su ti dale bolji uvid u zabavljanje. Nemojte se opterećivati time. Takođe, zašto jednostavno ne razgovarate sa tipom sa kojim se viđate? Nadamo se da će vas iskren i prisan razgovor sa njim zbližiti. Stvarno mu se sviđaš, ali ne žuri sa tim stvarima jer prethodne veze nisu uspele jer je od početka sve bilo "u odnosima" - rekla joj je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading