SKANDAL: Uhapšen najbolji GOLFER SVETA! Oglušio se o naredbu POLICIJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lišavanje slobode je usledilo nakon nesporazuma u saobraćaju.

SKANDAL: Uhapšen najbolji GOLFER SVETA! Oglušio se o naredbu POLICIJE! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Skoti Šefler, najbolji golfer sveta trenutno, uhapšen je jutros u Sjedinjenim Američkim Državama, pošto mu je policija stavila lisice na ruke ispred Golf kluba Valhala.

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, vidi se kako policajci vode Šeflera ka policijskom automobilu, a potom ga u istom i odvoze. Prema pisanju medija, on je lišen slobode nakon što nije hteo da posluša policajca i stane automobilom ispred pomenutog kluba.

 

 

Do hapšenja je došlo nakon nesporazuma u saobraćaju i Šeflerovog nepoštovanja policije, koja je zatvorila neke ulice oko golf kluba zbog smrtnog slučaja. Naime, u blizini je rano ujutru vozač autobusa usmrtio pešaka, pa je na licu mesta bilo mnogo pripadnika policije.

On se prema pisanju reportera ESPN oglušio o zabranu prolaska i pokušao da zaobiđe policijsku barijeru. Jedan od njih mu je tom prilikom navodno rekao: "Stani ili ćeš ići u zatvor", što se na kraju i obistinilo. Ubrzo nakon toga pušten je na slobodu.

Najbolji golfer sveta je nedavno osvojio prestižni američki Masters na Floridi gde je inkasirao 3,6 miliona dolara. Skoti Šefler ima 27 godina, upisao je 13 profesionalnih pobeda i prvi je na listi svetskih golfera od marta 2022. godine. Postao je prvi golfer u istoriji koji je dve godine zaredom osvojio PGA šampionat, 2023. i 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading