DOBRO POZNAT REZULTAT: Mladost i Kameni opet "3:1" - istorija se ponavlja!

Autor:

Sport

30.04.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domačin je ovoga puta bio uspešniji.

DOBRO POZNAT REZULTAT: Mladost i Kameni opet "3:1" - istorija se ponavlja!

Foto: FK Kameni Ašanja

U okviru 21. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Mladosti (Buđanovci) ugostila je sastav Kamenog iz Ašanje. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije (24 osvojena boda), dok su gosti bili na šestom mestu u ligi sa pet bodova više.

Republika

Zbog nekolicine povređenih igrača i kartona, gosti su na ovaj meč izašli u nešto izmenjenom sastavu. Domaćin je dosta bolje ušao u meč, ekipa Mladosti je u potencijalnoj kombinaciji za borbu povodom opstanka u ligi, pa su bili jako motivisani da dođu do novog trijumfa.

Na isteku 14. minuta domaći preko iskusnog Marka Savića stižu do vođstva od 1:0, odlična akcija po levoj strani terena krunisana je pogotkom u mreži rivala. Gosti ubrzo preko Vasića ne koriste izglednu priliku za izjednačenje. 

Kazna za promašaj goste je stigla na isteku 33. minuta kada je Simeon Isailoski duplirao prednost Mladosti. Odovorili su gosti ubrzo preko Filipovića, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. Ipak, na isteku 41. minuta ekipa Kameni preko Dragana Krsmanovića smanjuje na 2:1, što je bio i konačan rezultat nakon prvih 45 minuta igre. 

Drugi deo meča gosti počinju sa dve ozbiljne prilike Džanovića i Krsmanovića, ali lopta nije pronašla put do mreže Mladosti. Kako to obično biva, opet je kazna stigla za promašaje na drugoj strani. Savić svojim drugim pogotkom vraća prednost od dva gola razlike na stranu domaćina, 3:1.

Do kraja utakmice gosti su pokušali preko Džanovića i Filipovića, ali promene rezultata nije bilo, domaćin je izmenama umirio tempo igre, i priveo je posao kraju.

Mladost (Buđanovci) - Kameni (Ašanja) 3:1 (2:1)

Mladost: Milošević, Milinković, Čalmić (od 69' Krivošić), Ilijazi, Krivošija, Stjepanović (od 69' Košutić), Isailoski, Savić (od 66' Pešelj), Lilić, Janković, Bakić (od 54' Božić)

Kameni: Šljukić, Obradović, Straživuk, Pilipović, Vesić, Filipović, Džanović, Šmit, Maričić, Krsmanović, Jovanović 

Ovo je četvrta utakmica u nizu između Mladosti i Kamenog koja se završava istim rezultatom, u dve sezone ovi timovi su se sastali četiri puta i sva četiri puta je bio rezutlat 3:1, po dva trijumfa su upisali klubovi u tom periodu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading