ZBOG OVOLIKO NOVCA JE JARAMAZ TUŽIO PARTIZAN: Ognjen kao Mirko Topalović, viknuo da ga NEĆE PREVARITI i upitao "KOLIKI JE NJEGOV DEO"

Autor:

Sport

21.05.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svota nije mala, ali iznos nije konačan.

ZBOG OVOLIKO NOVCA JE JARAMAZ TUŽIO PARTIZAN: Ognjen kao Mirko Topalović, viknuo da ga NEĆE PREVARITI i upitao "KOLIKI JE NJEGOV DEO"

Foto: printscreen twitter

Kao bomba odjeknula je vest da je Ognjen Jaramaz tužio Partizan Asocijaciji evroligaških igrača (ELPA), navodno, zbog trenera Željka Obradovića. Da je iskusni bek kontaktirao ELPA za Republiku je potvrđeno i iz crno-belog tabora, ali nam je rečeno da je povod sasvim drugačiji i da su te nesuglasice rešene i da problema sa Ognjenom nema.

- Klub nije ni u kakvom prekršaju. To je igraču i klubu i potvrđeno od strane ELPA - rečeno je Republici u KK Partizan.

Pravi razlog zbog kojeg je Jaramaz kontaktirao ELPA je novac. Naime, Jaramaz je pomislio da mu kasni plata pa se brzopleto obratio Asocijaciji evroligaških igrača. On je prevideo da postoji klauzula od 30 dana, a novac mu je legao u tom roku pa problema nije bilo, već samo bespotrebnog talasanja koje se brzo sleglo bez ikakvih posledica po igrača, ekipu i klub generalno.

I sada dolazimo do onog glavnog. Koliko je to novac pa se Jaramaz odvažio na korak kojim može stati svima za zub i zatvoriti sebi vrata kluba, odnosno uniziti ugled tima ako skandal stigne do javnosti, a upravo se to desilo ekskluzivnim saznanjem našeg portala. Viknuo je Ognjen kao Mirko Topalović (igrao ga Bogdan Diklić, veliki navijač Partizana) u filmu "Maratonci trče počasni krug" "Hoću svoj deo nećete da me prevarite". I zaista, voljeni klub ga nije prevario, već se samo ispostavilo da je potrčao pred rudu.

Istina, svota nije mala, mada cifra nije konačna. Naime, kada je dolazio u Partizan, koji je za njega platio Bajernu obeštećenje od 100.000 evra pojavila se informacija da je Ognjen Jaramaz potpisao na godinu dana za 450.000 dolara, odnosno oko 414.000 evra. Dakle, prostom računicom se dolazi do toga damu je mesečna plata 34.500 evra. U prevodu, za najmanje toliko novca je srpski bek rešio da uđe u sukob sa klubom. Međutim, ako mu se dugovalo više plata, onda se iznos uvećava. S tim da je to malo verovatno, jer ako je bio spreman da "otkuca" Partizan, onda teško da je čekao da prođe više meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading