HEZONJA DOBIO UNOSNU PONUDU BARSELONE: ''Svi radimo na tome!''

Autor:

Sport

21.05.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Hezonju vlada veliko interesovanje.

HEZONJA DOBIO UNOSNU PONUDU BARSELONE: ''Svi radimo na tome!''

Foto: Starsport

Jedno od najvećih pitanja u košarkaškom svetu ovih dana je da li će Mario Hezonja napustiti Real Madrid i vratiti se u Barselonu. Hrvatski košarkaš, čiji ugovor sa Real Madridom ističe na kraju sezone, dobio je ponudu od Katalonaca koja je bogatija od trenutnog ugovora sa kraljevskim klubom.

Hezonja je izjavio da Florentino Perez, predsednik Real Madrida, insistira da ostane u klubu, ali da još uvek nije doneta konačna odluka. Ovaj transfer bi mogao da bude jedan od najvećih letnjih transfera u evropskoj košarci.

- Nemam pojma. Florentino Perez mi svaki put kad me vidi kaže da moram ovde da ostanem. Nadam se. Svi radimo na tome - naveo je Hrvat i dodao:

Pre nekoliko meseci rekao sam da ova ekipa ima potencijal da bude najbolja u istoriji Evrolige. Stvarno razmišljam o tome. Mnogo će zavisiti od ljudi koji rade na obnovi ugovora - rekao je Hezonja.

Fajnal-for Evrolige se približava, a navijači širom sveta su uzbuđeni zbog ovog velikog događaja. Real Madrid će se 24. maja susresti sa Olimpijakosom u polufinalu, dok će se u drugom polufinalu sastati Fenerbahče i Panatinaikos. Kao što vidimo, evropska košarka donosi uzbuđenje i neizvesnost, a transferi poput onog Marija Hezonje samo dodatno podstiču interesovanje javnosti za ovaj sport.

Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo ishod letnje pijace i Fajnal-fora Evrolige, koji će sigurno obeležiti kraj ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading