DOBIO POZIV OD PIKSIJA, SAD GA ZOVE VELIKAN! Srbin iz Nemačke i novi "ORAO" NA CENI! GIGANTI SE OTIMAJU oko njega!

Autor:

Sport

21.05.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simić zaludeo Evropljane.

DOBIO POZIV OD PIKSIJA, SAD GA ZOVE VELIKAN! Srbin iz Nemačke i novi "ORAO" NA CENI! GIGANTI SE OTIMAJU oko njega!

Foto: www.profimedia.rs

Jan Karlo Simić, novi A reprezentativac Srbije, skrenuo je na sebe pažnju bronih evropskih klubova.

Nakon što je od Piksija uvršten na širi spisak fudbalera za predstojeće Evropsko prvenstvo, mladi štoper Milana dobio je poziv da se preseli u Holandiju.

Naime, holandski Fejnord iskazao je interesovanje za njegovo angažovanje. Simić se istakao kao jedan od najtalentovanijih štopera Evrope, a svoju fudbalsku karijeru započeo je u redovima Štutgarter Kikersa. Potom je prešao u Štutgart, a zatim stigao u redove Milana 2022. godine. Debitovao je za Milan 17. decembra 2023. godine, postigavši gol, a od tada je upisao još pet nastupa - tri u prvenstvu i dva u Kupu Italije. Ovaj 19-godišnji fudbaler je od 2021. godine član mlađih selekcija reprezentacije Srbije, te se smatra budućom nadom srpskog fudbala.

 

Fejnord je iskazao zainteresovanost za angažovanje Simića, što bi moglo da predstavlja veliki korak napred za mladog fudbalera. Međutim, Milan želi da zadrži talentovanog štopera, te su započeli pregovore oko produžetka saradnje. Očigledno je da je Simić privukao pažnju velikih evropskih klubova svojim igrama i potencijalom.

Poziv selektora Stojkovića na širi spisak reprezentacije Srbije za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj predstavlja veliko priznanje za Simića, koji bi mogao da postane važan šraf u timu "orlova", Iako još uvek nije debitovao za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading