ZA TV ŠPICE: Gol o kojem se pripoveda - dva puta je "lomio" rivale i "ubio pauka" ispod same prečke! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.04.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstorija velikog znalca na niželigaškim terenima.

ZA TV ŠPICE: Gol o kojem se pripoveda - dva puta je "lomio" rivale i "ubio pauka" ispod same prečke! (VIDEO)

Foto: Facebook.com/Miroslav Ničić

Prethodnog vikenda na programu su bili mečevi 20. takmičarske runde u okviru Zone Istok, a zanimljiva fudbalska predstava odigrana je u Štubiku gde je domaći Branik dočekao sastav Tanaska Rajića iz Pirota.

 

Eklipa Branika iz Štubika beleži sjajne rezultate ovog proleća. U uvodna tri meča zabeležilisu isto toliko pobeda, a posebno treba naglasiti da se njihova mreža u 270 minuta fudbala, nije tresla. Savladane su ekipe belopalanačkog Rajka Mitića (3:0), TRebiča iz Sokobanje (2:0) i OFK Knjaza iz Trgovišta (1:0), tako da je ekipa u dobrom raspoloženju dočekala duel sa favoritom iz Pirota, ekipom Tanaska Rajića.

Okupljeni ljubitelji fudbala imali su priliku da uživaju u čvrstoj igri rivala koja je rešena jednm pogotkom koji se može svrstati u kategoriju onih koje krase TV špice fudbalskih i sportskih emisija.

Igrao se 84. minut utakmice kada je Jasmin Ćatić prihvatio jednu dijagonalu na poziciji levog krila, ušao je u šesnaesterac Piroćanaca, a zatim je usledila magija. Dva puta je "lažnjacima lomio" protivničke defanivce, a zatim je usledio neodbranjiv udarac pod samu prečku. Čuvar mreže pirotskog kluba Vojislav Ilić paradom je samo ulepšao pogodak, a žargonski rečeno "lopta je ubila pauka" ispod same prečke.

 

 

Ovom pobedom nastavljen je uspešan prolećni niz fudbalera Branika koji u ovom momentu nakon četiri takmičarska meča u 2024. godini imaju isto toliko pobeda i gol količnik 7:0.

U ovom momentu ekipa Branika zauzima devetu poziciju na tabeli Zone Istok sa ukupno 24 osvojena boda, ali je neophodno napomenuti da imaju i dva meča manje odigrana što bi moglo da ih vine i u gornji deo tabele četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala.

Već u nedelju 7. aprila ekipu Branika očekuje novo prvenstveno iskušenje. Na stadion u Štubiku dolazi Balkanski iz Dimitrovgrada, ekipa koja se takođe nalazi u seriju trijumfa, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan ubedljivim trijumfom Balkanskog, rezultatom 5:1.

Nadaju se svi u Štubiku da je došlo vreme za revanš...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading