SVE SE PROMENILO U SAMO 180 MINUTA: Despotovčani u dva meča postigli 11 pogodaka - Nemanja Ilić za pola sata demolirao rivala i izašao iz igre! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.04.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li se serija sjajnih ostvarenja nastaviti?

SVE SE PROMENILO U SAMO 180 MINUTA: Despotovčani u dva meča postigli 11 pogodaka - Nemanja Ilić za pola sata demolirao rivala i izašao iz igre! (VIDEO)

Foto: FK Sloga Despotovac

Fudbaleri Sloge iz Despotovca jesenji deo šampionata u okviru Zone Zapad okončali su na visokoj sedmoj poziciji na tabeli, ali je bodovno ostvarenje bilo nezadovoljavajuće, s obzirom da su plavo-beli na zimsku pauzu otišli sa svega četiri boda suficita u odnosu na Blagotin iz Poljne koji se u tom momentu nalazi u zoni ispadanja.

 

U prve tri prolećne runde Despotovčani su stigli samo do jednog boda, tako da je u pitanje ozbiljno doveden opstanak, ali je zatim usledilo sjajnih 180 minuta fudbala koji vraćaju nadu u grad u čijoj se blizini nalazi i jedan od najznačajnijih spomenika srpske srednjovekovne kulture, Manastir Manasija.

Prethodnog vikenda Sloga je na gostovanju Levaču iz Rekovca stigla do ubedljivog trijumfa rezultatom 5:1, da bi pretposlednjeg dana meseca marta na svom terenu zabeležili najubedljiviji prvenstveni trijumf još od 16. oktobra 2021. godine kada su sa 6:0 deklasirali mijatovačko Jedinstvo.

Ekipa iz Poljen je u Despotovac stigla osokoljena trijumfom nad Vinogradarom iz Zleginje (4:3), ali su već nakon uvodnih 45 minuta bili prinuđeni da istaknu "belu zastavu".

Domaćin je het-trikom Nemanje Ilića i pogotkom sa bele tačke Miloša Brankovićastigao do nedostižnih 4:0. U nastavku meča fudbaleri Sloge uspevaju još dva puta da matiraju golmana Mladena Markovića koji u 56. minutu nije uspeo da realizuje jedanaesterac.

 

 

Ipak, u finišu su gosti uspeli da stignu do počasnog pogotka kada je put lopti do mreže pronašao Stefan Stanojković.

- Zona Zapad, 20. kolo:

Sloga (Despotovac) - Blagotin (Poljna) 6:1 (4:0)

Strelci: N. Ilić 9`, 34`, 42`, M. Branković 31`(11.m), F. Milošević 60`, D. Ivković 65`; S. Stanojković 75`

Stadion: Gradski stadion, Despotovac

Sudija: Slobodan Mitrović

Žuti kartoni: D. Ivković, L. Milanović, S. Zdravković (Sloga)

Sloga (Despotovac): Huskić (Videnović), Ljubisavljević (Miladinović), Milanović (Miletić), Zdravković, Andrejić, Branković, Ilić (Sofronijević), Miloradović (Živković), Ivković, Milošević, Nikodijević.

Blagotin (Poljna): Marković, J. Milošević, Milojvić, Obradović (Radovanović), Palurović, Radosavljević (Stanojković), Danilović (Marković), Radivojević, Nikolić (Đokić), Mađarac, Miliković (I. Milošević).

Despotovčane narednog vikenda očekuje teško gostovanje Rembasu u Resavici, dok će Blagotin u Poljni dočekati Mladost Jovac, ekipu koja je prethodnog vikenda savladala Levač iz Rekovca sa neverovatnih 16:0!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading