SNOVI POLAKO POSTAJU JAVA: Bodovi su osvojeni na verovatno i najtežem mogućem gostovanju - domaćin je doživeo istinski šok u nadoknadi vremana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.04.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli definitivno ispisuju nove stranice klupske istorije.

SNOVI POLAKO POSTAJU JAVA: Bodovi su osvojeni na verovatno i najtežem mogućem gostovanju - domaćin je doživeo istinski šok u nadoknadi vremana!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Došli, videli i pobedili. Upravo se na ovaj način može opisati gostovanje Jedinstva sa Uba na "Toyo Tires Areni" u Inđiji.

 

Oko 500 ljubitelja fudbala okupilo se na "Toyo Tires Areni" u nadi da će njihovi ljubimci ostvariti trijumf nad velikim rivalom i da će sa nova tri boda stići na korak od druge pozicije na tabeli koja garantuje i povratak u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Imao je domaćin tokom prvog poluvremena više od igre. Fudbaleri u zeleno-beloj sportskoj opremi opsedali su gol Miša dubljanića, ali realizacije nije bilo, tako da se na odmor otišlo sa početnim rezultatom.

I nastavak meča donosi sličnu situaciju na terenu, s tim da su gosti uz brižljivu odbranu svog gola, linije pomerili nešto bliže golu domaćina, što se kasnije ispostavilo i kao plodotvorno.

Sjajno je Kvaku Karikari oteo loptu nesmotrenim defanzivcima Inđije, usledio je dupli pas sa Ibrahimom Zubairom, a zatim i sjajno proigravanje ka Jovanu Stojanoviću kojem nije bilo teško da sa 12, 13 metara loptu pošalje u gornji desni ugao golmana Luke Tasića za veliko slavlje fudbalera i stručnog štaba crveno-belih. Igrao se 72. minut utakmice.

Do kraja meča gosti su "ljubomorno čuvali" stečenu prednost čime su stigli do tri velika boda kojima su u ovom momentu istakli jednu od glavnih kandidatura za osvajanje druge pozicije na tabeli, ali treba napomenuti da su domaćini imali jedanaesterac u petom minutu nadoknade vremena nakon, moglo bi se reći nesmotrenog starta golmana Dubljanića, ali najbolju priliku za psotizanje pogotka nije iskoristio iskusni Slaviša Stojanović koji je loptu poslao visoko iznad gola golmana Ubljana.

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Tenutak kada Inđija Toyo Tires možda i ostaje bez plasmana u elitu?

 

- Prva liga Srbije, 28. kolo:

Inđija Toyo Tires (Inđija) - Jedinstvo (Ub) 0:1 (0:0)

Strelac: J. Stojanović u 72. minutu

Stadion: "Toyo Tires Arena", Inđija

Gledalaca: 500

Sudija: Aleksandar Vukadinović

Žuti kartoni: S. Mihajlović, D. Radosavljević (Inđija Toyo Tires); A. Paić, M. Pivaš (Jedinstvo)

Inđija Toyo Tires (Inđija): Tasić, Mitrović, Popović, Maričić (Subotić), Vrbić, Janjić (Milošev), Grbović (Janjić), Mijailović, Mihajlović (Desančić), Stojanović, Radosavljević (Kukolj).

Jedinstvo (Ub): Dubljanić, Golubović (Andrić), Radivojvić, Milićević, Miladinović (Denić, Stojanović), Doderović, Pivaš, Paić, Zubairu (Viera), Dimitrić (Mitić), Karikari.

Priliku da potvrde uspeh sa gostovanja u Inđiji, Jedinstvo će imati u nedelju 7. aprila kada će u duelu protiv već prežaljenog novobeogradskog Radničkog da stigne do važnih bodova.

Sa druge strane zeleno-beli će pokušati da nadoknade propušteno na teškom gostovanju u Sremskoj Mitrovici gde će se sastati sa ekipom Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading