KO NIJE GLEDAO, MNOGO JE PROPUSTIO: Prolećna serija je nastavljena - Crvena zvezda do bodova stigla u nadoknadi vremena! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri poslednja meča, isto toliko trijumfa i fantastičan gol količnik, učinak su crveno-belih fudbalera...

KO NIJE GLEDAO, MNOGO JE PROPUSTIO: Prolećna serija je nastavljena - Crvena zvezda do bodova stigla u nadoknadi vremena! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Dvadeseta runfa Područne fudbalke lige Pančevo donela je niz zanimljivih duela, ali jedan od onih koji je privukao najveću pažnju sportske javnosti, jeste meč koji je odigran u Grebencu gde je domaći Vulturul dočekao Crvenu zvezdu iz Pavliša.

 

Ekipa sa stadiona "Milan Janjić" stigla je se imperativom pobede kako bi zadržali svoje šanse u borbi za sam vrh tabele, ali istovremeno osokoljeni prethodnim rezultatima. Sa druge strane domaćin je bio lišen moranja i rasterećeno je ušao u duel, tako da su se crveno-beli iz Pavliša morali prilično pomučiti kako bi stigli do željenog rezultata. 

Tokom prvih 45 minuta igre, vredno pomena jeste pogodak Dejana Lazarevića koji je u 28 minutu doveo crveno-bele do prednosti.

Ipak, upornost domaćeg sastava  isplatila se pet minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Igora Jajića kada je Milan Antić uspešno izveo kazneni udarac i činilo se u tom momentu da će dve ekipi podeliti bodove.

Na sreću gostiju, Tihomir Kračunjel u nadoknadi vremena uspeva da matira Milana Antića i bodovi kreću put Pavliša.

 

- PFL Pančevo, 20. kolo:

Vulturul (Grebenac) - Crvena zvezda (Pavliš) 1:2 (0:1)

Strelci: M. Antić 85`(11.m); D. Lazarević 28`, T. Kračunjel 90+2`

Stadion: FK Vulturul, Grebenac

Sudija: Igor Jajić

Vulturul (Grebenac): Antić, Popa (Andrejić), Barić, U. Stijepović, Rudić, Jankov (Radisavljević), Đurkin, Dudovski (Borka), Anka, Petrić, N. Stijepović.

Crvena zvezda (Pavliš): Kikoš, Samardžija, Pomorišac, Bobić, Radak (Pucar), Lazarević (Kerkez), Trnjanac, Vukomanović (Jovanović), Ratković, Kračunjel, Tadić.

Ovim trijumfom crveno-beli su nakon prolećne premijere u kojoj su poraženi od Doline u Padini (0:2), ostvarili četiri uzastopna trijumfa i gol količnik 15:2.

Priliku za nastavak uspešne serije imaće već narednog vikenda kad će na popularnoj "Janji" u Pavlišu dočekati Radnički iz Barande.

Sa druge strane Vulturul će u utakmici u Banatskom Novom Selu protiv ekipe Sloge pokušati da stigne do bodova kojima bi učvrstio svoj položaj u gornjoj polovini tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading