VELIKI PEH SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Trijumf u senci povrede - očekuje ga duže odsustvo sa terena! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.04.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultatski preokreti i pogodak u nadoknadi vremena ostali su u senci povrede igrača.

VELIKI PEH SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Trijumf u senci povrede - očekuje ga duže odsustvo sa terena! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva/Miljan Đurđevac

Fudbaleri Proletera iz Ravnog Sela u okviru 20. takmičarske runde Područne fudbalske lige Subotica dočekali su Iskru iz Kucure u meču koji je gostima bio od izuzetnog značaja kada je borba za titulu u pitanju.

 

Gosti iz Kucure u meč su ušli kao lideri šampionata bez pretrpljenog poraza, a navedena serija uspeha nastavljena je i na ni malo lakom terenu, ali do pobede Iskra nije došla na lagan način.

Naime, fudbaleri Proletera do prednosti stižu u 17. minutu kada je mrežu Miroslava Stupara zatresao Vladimir Kojičić, ali lider samo šest minuta kasnije stiže do poravnanja rezultata. U listu strelaca se upisao Damjan Gubaš.

Nastavak igre donosi pravu igračku dramu. Domaćin već u drugo mminutu nastavka igre preko Igora Novičićastiže do nove prednsoti, ali je pretendent na titulu uspeo u samom finišu da stigne, ne samo do izjednačenja, već i "kompletnog kolača". Prvo j u 84. minutu Boris Bodonji doneo rezultatski egal, a tri važna boda sastavu iz Kucure donosi Danilo Janković u sedmom minutu nadoknade vremena.

Foto: Privatna arhiva/Miljan Đurđevac

Duel u Ravnom Selu će zapamtiti

 

- PFL Subotica, 20. kolo:

Proleter (Ravno Selo) - Iskra (Kucura) 2:3 (1:1)

Strelci. V. Kojičić 17, I. Novićević 47; D. Gubaš 23, B. Bodonji 84; D. Janković 90+7

Stadion: "kraj Jegičke"

Sudija: David Zemko

Žuti kartoni: D. Nikolić, M. Kobilarov (Proleter); N. Nađ (Iskra)

Proleter (Ravno Selo): Mirković, Zelić, Roganović, Pješivac, Sivčević, Nikolić (Zbućnović), Perazić, Kojičić, Popržen (Novićević), Kobilarov, Milićević (Sekulić).

Iskra (Kucura): Stupar, SSekulić, Milovanović, Serdar, Malacko (Nađ), Komazec (Đurđevac, Čovs), Maćiženski, Bodonji, Gubaš, Gadžić, Janković.

Pored sjajne partije na zelenom tepihu meč je obeležila teža povreda Miljana Đurđevca. On je u igru ušao u 59. minutu meča zamenivši Dragana komazeca, ali je samo deset minuta kasnij zbog povrede morao da napusti igru.

Treba podsetiti širu sportsku javnost da Đurđevac pored nastupa u dresu Iskre, nosi i opremu futsal reprezentacije Srbije.

Za sada nije poznat tačan stepen povrede i kolika pauza očekuje mladog sedamnaestogodišnjeg fudbalera.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading