OSIPAJU SE REDOVI ZVEZDE: Izdanak Radove fudbalske škole ima novi klub - predstoji mu borba za šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.04.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, nakon što je klub isključen iz takmičenja, igrači su slobodni u izboru nove sredine.

OSIPAJU SE REDOVI ZVEZDE: Izdanak Radove fudbalske škole ima novi klub - predstoji mu borba za šampionski pehar!

Foto: Starsport

Prošlo je samo par dana od kako je i zvanično ekipa Zvezde iz Konatice usled ponovljenog prekršaja, po odluci disciplinskih organa Fudbalskog saveza Beograda isključena iz takmičenja u okviru Prve beogradske lige - "grupa A", a dojučerašnji članovi crveno-belog kolektiva pokušavaju da pronađu nove angažmane.

 

Jedan od onih koji nije imao problema u pronalaženju novog kluba, jeste Miloš Ilić.

Reč je o dvadesetpetogodišnjem fudbaleru koji je član Zvezde postao u septembru prethodne godine, a koji pokriva bekovske i krilne pozicije. Ilić je ponikao na Banjici gde je prošao kompletnu školu ekipe Rada, a bi kasnije nosio opremu Rakovice, kao i bačkopalanačkih klubova Krila Krajine, Stari grad i nekadašnjeg superligaša OFK Bačke čiji je bio i kapiten.

On će ubuduće nositi opremu Fudbalskog kluba Velika Moštanica.

Foto: FK Velika Moštanica

Miloš Ilić crveno-beli dres zamenio opremom Velike Moštanice

 

- Miloš Ilić:

Datum rođenja: 18. januar 1999. godine

Pozicija u timu: bek/krilo

Igračka karijera: OFK Bačka (Bačka Palanka)-škola fudbala, Rad (Beograd)-škola fudbala, Rad U-15 (Beograd), Rad U-17 (Beograd), Rad U-19 (Beograd), Rakovica (Beograd), Krila Krajine (Bačka Palanka), Stari grad (Bačka Palanka), OFK Bačka (Bačka Palanka), Zvezda (Konatice)

Priliku za debi u dresu novog kluba, Miloš Ilić će imati već narednog vikenda kada će Velika Moštanica gostovati Novom Beogradu u okviru 18. kola Međuopštinske lige Beograd - "grupa A".

Treba podsetiti da Velika Moštanica vodi veliku borbu za plasman u viši rang takmičenja, Prvu beogradsku ligu - "grupa A". Oni se u ovom momentu nalaze na drugoj poziciji sa tri boda zaostatka u odnosu na vodeći ugrinovački Sinđelić 2012.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading