PETOMESEČNA ODISEJA NA KLUPI JE OKONČANA: Rukovodstvo će morati brzo da reaguje - crna serija se prekida šok terapijom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.04.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postojala je nada da će proleće doneti daleko bolja ostvarenja.

PETOMESEČNA ODISEJA NA KLUPI JE OKONČANA: Rukovodstvo će morati brzo da reaguje - crna serija se prekida šok terapijom!

Foto: FK Jedinstvo Stara Pazova

Fudbaleri staropazovačkog Jedinstva prolećni deo takmičenja u okviru Srpske lige Beograd započeli su minimalnim trijumfom u duelu protiv Naftagasa iz Elemira i mnogi su pomislili da će nastavak takmičenja doneti daleko bolja ostvarenja plavo-belih.

 

Međutim, naredni mečevi nisu doneli željena ostvarenja, a Jedinstvo je nakon poraza od GFK Slovena iz Rume (2:3) i remija protiv OFK Kikinde (0:0) i Podunavca iz Belegiša (2:2), doživeo novi neuspeh u svojoj kući.

Bolji od Staropazovčana bili su fudbaleri pančevačkog Dinama 1945 koji su pogotkom Damjana Jambrušića u 66. minutu meča stiglo do velika tri boda kojima su se učvrstili u gornjem delu tabele.

O uspehu pančevačkih fudbalera govori i podatak da su fudbaleri Dinama 1945 gotovo 70 minuta igrali sa igračem manje, s obzirom da je Nemanja Lakić-Pešić u 23. minutu susreta zaradio "direktan put u svlačionicu".

Nakon novog rezultatskog neuspeha, dosadašnji trener Jedinstva Dejan Grujić je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba.

Grujić je u Staru Pazovu stigao početkm oktobra 2023. godine iz redova sremskomitrovačkog Radničkog gde je radio kao pomoćni trener, a istu funkciju je obavljao i u ekipama šabačke Mačve, OFK Žarkova, OFK Bačke iz Bačke Palanke i dobanovačke Budućnosti.

Foto: FK Jedinstvo Stara Pazova

Novi neuspeh je uslovio promenu na klupi

 

Pred rukovodstvoj staropazovačkog Jedinstva je sada važan zadatak da što pre pronađu rešenje za upražnjenu trenersku klupu, s obzirom da već narednog vikenda plavo-beli gostuju u Novom Sadu gde će se sastati sa ekipom Kabela

Ekipa je trenutno četrnaestoplasirana i predstoji im teška borba za osptanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading