DEMONSTRACIJA MOĆI: Partizan brojao do SEDAM - premijera kakva se samo poželeti mogla!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.04.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje...

DEMONSTRACIJA MOĆI: Partizan brojao do SEDAM - premijera kakva se samo poželeti mogla!

Foto: FK Partizan 1945 Darosava

Nakon puna četiri i po meseca, prethodnog vikenda za sastav iz Darosave nastavljeno je takmičenja u okviru Šumadijske lige Sever, a u jednom od najzanimljivijih mečeva domaći Partizan 1945 dočekao je ekipu BSK Belosavci.

 

Fudbaleri Partizana 1945 jesenji deo takmičenja okončali su na četvrtoj poziciji sa skorom od šest pobeda i četiri poraza, dok se sastav iz Belosavaca nalazio stepenicu niže sa bodom manje, što je i navedeni duel svrstalo u red derbi mečeva.

Međutim, navedeni prefiks nije opravdan na terenu.

Pitanje pobednika rešeno je već tokom prvog poluvremena kada je domaćin stigao do ubedljivih 4:0, Dva puta se u listu strelaca upisivao Aleksandar Jovanović, dok su prezimenjaci Nikola i Aleksa Pavlović po jednom tresli mrežu.

Sjajni Nikola Pavlović je u nastavku meča još dva puta pronalazio put lopti do mreže Ivana Savovića, a svoje ime u listu strelaca upisao je i Uroš Tomašević

Foto: FK Partizan 1945 Darosava

Sedmica "izvučena" u Darosavi

 

- Šumadijska liga Sever, 13. kolo

Partizan 1945 (Darosava) - BSK (Belosavci) 7:0 (4:0)

Strelci: N. Pavlović 5`(11.m), 52`, 89`, A. Jovanović 12`, 40`, A. Pavlović 37`, U. Tomašević 60`

Stadion: "kraj Peštana", Darosava

Gledalaca: 100

Sudija: Stefan Zujalović

Partizan 1945 (Darosava): Lazić, Milić, Stojković (Stojanović), L. Pavlović (Petronijević), Stanojević, Sič, Marković, A. Pavlović (Tomašević), Jovanović (Pokrajac), N. Pavlović, Živanić.

BSK (Belosavci): Savović, Jakovljević, Dimitrijević, Milovanović, Ćerimović, Milićević, Vasić, Lukić, Ranisavljević, Todosijević, Milovanović.

U narednoj takmičarskoj rundi fudbaleri Partizana 1945 gostuju u Aranđelovcu poslednjeplasiranoj ekipi Šamota, dok će BSK na svom terenu dočekati Mladost iz Jelenca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading