U SIMIĆEVO STIŽU BODOVI SA TEŠKOG GOSTOVANJA: Obradović je golom osigurao cel plen Napretku!

Autor:

Sport

01.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin se odlično pokazao, posebno u defanzivi, ali je jednom pad koncentracije doveo do pogotka.

U SIMIĆEVO STIŽU BODOVI SA TEŠKOG GOSTOVANJA: Obradović je golom osigurao cel plen Napretku!

Foto: FK Napredak Simićevo

U okviru 19. kola Braničevske okružne lige ekipa Trgovački iz Petrovca na Mlavi ugostila je sastav Napretka iz Simićeva. Domaćin je u ovaj meč ušao sa 19 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu devete pozicije na tabeli, dok su gosti sa sedam bodova više bili na petom mestu u ligi.

Republika

Od samog starta osetila se napetost na terenu, gosti su imali posed na svojoj strani, inicijativu na terenu i stvorili su par izglednih šansi tokom prvog dela meča. U jednom navratu pogođen je gornji okvir gola, dok se jednom tresla i stativa, uz par izglednih šansi, ali je golman Životić odlično reagovao.

Domaćin je uglavnom pokušavao dubinskim loptama, ali je odbrana Napretka bila sigurna, te su bez većih problema očistili sve napade rivala. Za vreme desetominutne pauze u redvovima Trgovačkog izvršena je jedna izmena, dok su gosti nastavili sa startnih 11.

Na startu drugog poluvremena gosti kreću još jače ka golu rivala, i nakon šest minuta igre stižu do vođstva. Ivan Obradović uspeo je da savlada golmana Životića, 1:0 za tim iz Simićeva.

Ubrzo su gosti mogli da reše pitanje pobednika novim golom, ali je čuvar mreže domaćina sa gol linije uspeo da izbaci loptu. Ubrzo su izvršene izmene na obe strane, što je promenilo u nekoj meri situaciju na terenu.

Gosti su uspeli da iskontrolišu meč, i da na kraju odnesu ceo plen sa stadion "Lukin vir" u Petrovcu na Mlavi.

Trgovački (Petrovac na Mlavi) - Napredak (Simićevo) 0:1 (0:0)

Trgovački: Životić, Radosavljević, Petrović, Milojković, Miloradović, N. Životić (od 54' Ilić), Bogomirović, Miljković (od 46' Mladenović), Popović (od 68' Ivankić), M. Životić, Lekić

Napredak: Maksimović, Obradović, Perić, Veličković, Jovanović (od 58' Spasić), Prokić (od 66' Milosavljević), Maksimović (od 74' Šargić), Krstić, Mitić, Jovanović, Mirković (od 58' Gojaković) 

Pioniri Napretka iz Simićeva su ovog vikenda započeli prolećni deo prvenstva, uspeli su na premijeri drugog dela sezone da slave protiv Zvižda iz Kučeva rezutlatom 3:1, i time su održali plasman u gornju polovinu tabele.

U sledećem kolu koje se igra već u sredu Napredak dočekuje sastav Jasenovca iz Krepoljina, dok tim sa Petrovca na Mlavi gostuje ekipi Vojvode Milenka iz Kličevca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading