JAKO BITAN TRIJUMF JASENA: Sastav Prvog partizana je "opet" kažnjen za promašaje! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje ceo plen u Brodarevu.

JAKO BITAN TRIJUMF JASENA: Sastav Prvog partizana je "opet" kažnjen za promašaje! (VIDEO)

Foto: FK Jasen Brodarevo

U okviru 20. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Jasena iz Brodareva ugostila je sastav Prvog partizana (Užice). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije i 19 osvojenih bodova, dok su gosti sa četiri boda više bili na osmom mestu u ligi.

Republika

Meč koji je imao veliki ulog jer praktično pola ekipa u Zlatiborskoj okružnoj ligi strepi za opstanak, što zbog skraćenja lige na 14 klubova, što zbog izvesnog ispadanja par timova iz višeg ranga, pa se samim tim i zona ispadanja u okrugu povećava. .

Tokom prvog poluvremena igralo se jako tvrdo, klasično opipavanje snaga se odužilo, pa gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane. Nešto veći posed imao je domaći tim, može se reći da su po dve napadačke akcije viđene pred jednim i drugim golmanom, ali bez prave realizacije.

Na isteku 44. minuta viđena je verovatno najlepša akcija na meču, Žigović i Đurđević su dva puta odigrali dupli pas, izbacili su gotovo ceo vezni i odbrambeni red rivala, na kraju je Đurđević bio u ulozi astitenta, dok je loptu u mrežu sproveo Mihad Žigović, 1:0 za Jasen.

Gol pred sam kraj prvog dela meča kao da je presekao goste, dok su domaći silovito ušli u nastavak susreta. Na isteku 51. minuta dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist tima iz Brodareva, siguran sa penala bio je Anes Đurđević, 2:0. 

 

 

Desetak minuta kasnije asistencija Trnčića, najbolje se snalazi Đurđević, koji je iskoristio nešto slabiju reakciju odbrane Prvog partizana, 3:0 za Jasen, drugi gol Anesa, koji je bio i asistent vodećeg pogotka. 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka gosti su krenuli na sve ili ništa, dok su domaći čekali šansu iz kontranapada. Golman Bjelak je u par situacija sprečio da rival stigne do pogotka, i da time uvede utakmicu u neizvesnu završnicu.

Jasen (Brodarevo) - Prvi partizan (Užice) 3:0 (1:0)

Jasen: Bjelak, Zeković (od 63' Maračić), Alomerović (od 80' Mićović), Žigović, Sredojević, Lalić (od 46' Rondić), Tumbul, M. Trnčić (od 80' Hasanagić), Đurđević, H. Trnčić (od 63' Mujezinović), Avramović

Prvi partizan: N. Đurić, Čolić, D. Đurić, Lazić, Stamatović, Bunčić, Panović, Milosavljević, Sokić (od 66' Ćaldović), Nikolić, Janković (od 66' Ilić)

U sledećem kolu Prvi partizan dočekuje Polet iz Rasne, dok sastav Jasena ide na noge Omladinca (Zdravčići).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading