NAJBOLJI KAD JE NAJPOTREBNIJE: Domaćin nije imao pravo na grešku u ovom meču!

Autor:

Sport

31.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako bitan trijumf protiv odličnog rivala iz sredine tabele!

NAJBOLJI KAD JE NAJPOTREBNIJE: Domaćin nije imao pravo na grešku u ovom meču!

Foto: FK BAK Bela Crkva

U okviru 20. kola Vojvođanske lige Istok ekipa BAK-a iz Bele Crkve ugostila je sastav Poleta iz Idvora, domaći tim je u ovaj meč ušao sa poslednjeg mesta na tabeli (13 osvojenih bodova), dok su gosti sa 27 bodova bili na deobi osme pozicije u ligi.

Republika

Nisu imali domaći pravo na kiks na ovom susretu, bio je ovo meč "biti ili ne biti", i to se odmah videlo na fudbalerima BAK-a, od samog starta krenuli su sa ofanzivnom, napadačkom igrom.

Na isteku trećeg minuta dosuđen je penal za domaćina, isti je u pogodak pretvorio Dušan Anđelić, 1:0. Rani gol otvorio je utakmicu, nizale su se šanse na obe strane terena, ali su golmani bili sigurno.

Konkretniji, sa više loptom u nogama bili su izabranici trenera Petra Živkovića, ali nisu uspeli da inicijativu pretvore u veću prednost, na odmor se otišlo rezultatom 1:0 u korist BAK-a.

Republika

Foto: FK BAK Bela Crkva

Jako bitan trijumf BAK-a

Na startu drugog dela opet furiozna igra domaćina, već posle tri minuta igre poveli su sa 2:0, strelac drugog pogotka bio je Saša Simić. Krenuli su gosti od tog trenutka u totalnu ofanzivu, i nakon četiri minuta igre su autogolom Miloša Jožića smanjili na 2:1.

"Probudio se" Polet nakon prvog njihovog pogotka, zaigrao je dosta bolje na polovini rivala, dok su domaći bez previše rizika igrali, i čekali su kontranapad. Iz istih su mogli u par navrata da reše pitanje pobednika, ali je mladi golman Jan bio odličan. 

Pred sam kraj meča nakon kontranapada domaći preko mladog Dušana Jungića postavljaju konačnih 3:1, ceo plen ostaje u Beloj Crkvi. 

BAK (Bela Crkva) - Polet (Idvor) 3:1 (1:0)

BAK: Sedljak, Andrejić, Jožić, Marić (od 46' Kantarević(od 79' Bekirovski), Starović (od 58' Čolak), A. Jungić (od 54' Stjepanović), Anđelić, Milković, Motorov, Simić, D. Jungić

Polet: Jan, Alavanja (od 63' Straka), Latković, Đuričić, Brajković, Pavlović, Tanasković, Jaćimovski, Pavlovski (od 42' Marković), Skokna, Kovačević 

Ovim trijumfom BAK je izašao iz zone ispadanja, i sada se nalazi na deobi 14. pozicije sa ŽAK-om iz Kikinde, dok je prvi tim iznad njih u prednosti od četiri boda.

U sledećem kolu u Idvor stiže Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo), dok tim iz Bele Crkve gostuje lideru u Perlezu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading