ŠOK: Fudbala NIJE BILO - gosti se NISU POJAVILI na terenu! Utakmica je registrovana službenim rezultatom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je ostala uskraćena za fudbalsku predstavu.

ŠOK: Fudbala NIJE BILO - gosti se NISU POJAVILI na terenu! Utakmica je registrovana službenim rezultatom!

Foto: FK Budućnost Zvečka

Jedan od zanimljivijih mečeva 19. kola Opštinske lige Obrenovac, trebao je danas da se odigra u Zvečki, gde je domaća ekipa Budućnosti, lider navedenog takmičarskog ranga trebala da odmeri snagu sa ekipom Omladinca iz Velikog Polja.

 

Budućnost vodi veliku borbu sa ekipom Borca iz Ušća za šampionski pehar i plasman u viši takmičarski rang, a svakako su do važnih bodova stigli lakše nego što je bilo ko to mogao da očekuje.

Naime, u zakazano vreme, 15.30 časova na terenu u Zvečki pojavili su se fdomaći fudbaleri, sudijska trojka, kao i službena lica, ali od gostiju nije bilo "ni traga, ni glasa".

U zakazano vreme sudija Božidar Čolaković je dao znak da utakmica počne, akteri su sačekali potrebnih 15 minuta i onda se sudijska pištaljka poslednji put na ovom meču oglasila.

Ekipa Omladinca se nije pojavila na terenu u Zvečki, a meč je već registrovan službenim rezultatom 3: u korist domaće Budućnosti.

Foto: FK Budućnost Zvečka

Utakmice nije bilo

 

- Opštinska liga Obrenovac, 19. kolo:

Budućnost (Zvečka) - Omladinac (Veliko Polje) 3:0 - sližbeni rezultat

Stadion: FK Budućnost, Zvečka

Sudija: Božidar Čolaković

Fudbalere Budućnosti sada očekuje dvonedeljna pauza s obzirom da će u 20. kolu Opštinske lige Obrenovac biti slobodni, a polovinom meseca aprila dočekuju ekipu Posavine.iz Stubline.

Istovremeno ostaje da se vidi kakva je sudbina ekipe Omladinca, kao i razlozi nedolaska na današnju utakmicu. Oni su takođe narednog vikenda slobodni, a zatim ih očekuje gostovanje Rvatima u Obrenovcu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading